Call Centar 011 - 41 41 411

DVORCI LOARE MAJ 2018 BB

Detalji

Dvorci Loare - Francuska - fascinantna zemlja naglašenih kontrasta, raznolikih pejzaža i bogatog kulturnog nasleđa. Prve asocijacije na Francusku su Pariz - grad svetlosti, milozvučna šansona, Azurna obala sa šarmantnim gradovima, šampanjac, dobra vina i sirevi ali i katedrale i dvorci kao iz bajki, kojih ima preko 40.000, smeštenih uglavnom u dolini reke Loare. 

Prevoz

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi u evrima

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Period

Hotel

Usluga

Cena aranžmana

Doplata za 1/1 sobu

24.05. – 03.06.2018.

Hotel 3*

9 BB

559 €

300 € (na upit)

 

U cenu putovanja je uračunato:

prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi na bazi noćenja sa doručkom (1 noćenje sa doručkom u Minhenu, 3 noćenja sa doručkom u Parizu ,2 noćenja sa doručkom u Turu, 2 noćenja sa doručkom u Bloa, 1 noćenje sa doručkom u Milanu), obilasci prema programu, usluge licenciranog vodiča tokom putovanja, troškovi organizovanja putovanja.

 

U cenu putovanja nije uračunato:

Dinarski deo aranžmana 1790,00 po rezervaciji, fakultativni izleti, turistička taksa u Milanu 4 po osobi (plaća se na recepciji hotela), međunarodno putno osiguranje i individualni troškovi.

 

Fakultativni izleti (za realizaciju fakultativnih izleta potreban minimum 25 plativih putnika):

Dvorac  Versaj - 40, paket ulaznica za dvorce - 100 (dvorac Lanže, Ise, bašte dvorca Vilandri, Šenonsoa, Ševerni, Bloa, Šambor i Klo Lise), Luvr - 35

 

OPIS HOTELA:

Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim iste kategorije:

Minhen – Hotel Comfort 3* www.comfort-hotel-muenchen.de

Pariz – Hotel Reseda 3* www.hotel-reseda-paris.com ili Hotel Ibis La Defense 3* www.accorhotels.com

Tur – Park & Suite Tours 3* www.appartcity.com

Bloa – Villa Bellagio 3* www.villabellagio.fr

Milano – Ibis Ca Granda 3* www.ibis.com

Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš, WC), SAT TV, telefon. Svaki hotel poseduje recepciju, bar i restoran. Jednokrevetna soba na upit!

Big Blue Group d.o.o zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće poznat 7 dana pre polaska na put.

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:

- gotovinski-avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- čekovima građana do 6 mesečnih rata.

- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.

- preko računa.

- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.

- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

Cenovnik br.2 važi od 25.01.2018.godine

 

Izaberi

Öner