Call Centar 011 - 41 41 411

MOSKVA I ST PETERBURG 29. APRIL 2018

Detalji

MOSKVA - je glavni i najveći grad Rusije sa nepunih 12 miliona stanovnika. Nalazi se na obalama reke Moskve. U središtu grada se nalazi Kremlj koji je do 1703. godine bio političko središte Ruskog Carstva, od 1918. godine Sovjetskog Saveza a od 1991. Godine Ruske Federacije.
SANKT PETERBURG- je osnovao Petar Veliki 1703. godine, na močvarnom zemljištu na ušću Neve u Baltičko more. Od 18. do 20. Veka ovaj grad je bio prestonica Ruskog Carstva, značajan evropski kulturni centar i najvažnija ruska luka na Baltiku. 

Prevoz

Avio prevoz  na svim relacijama letovima Air Serbia: Beograd-Moskva, Sankt Peterburg -Beograd 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi u evrima / (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Hotel

Usluga

29.04. – 5.05.2018.

1/2

Doplata za 1/1

Moskva: Hotel Best Western Plus Vega 4*

Sankt Peterburg: Hotel Moskva 4*

Noćenje sa doručkom

 638 €

155 €

Cena za decu 2-12 godina sa dvoje odraslih (dopunski ležaj)  588

Za treću odraslu osobu cena je ista kao za mesto u dvokrevetnoj, a smeštaj je: - u Moskvi, u hotelu Best Western Vega 4* -  u jednokrevetnoj sobi ,  u St.Peterburgu, u  hotelu Moskva  4* -  na dopunskom ležaju

* dopunski ležaji su nestandardni i nepogodni za osobe krupnije građe

 

U cenu aranžmana je uračunato:  avio prevoz  na svim relacijama letovima Air Serbia: Beograd-Moskva, Sankt Peterburg -Beograd; 6 noćenja sa doručkom u hotelima sa 4*, u dvokrevetnim sobama, vožnja vozom Sapsan na relaciji Moskva  Sankt Peterburg,transfere  prema programu,turistički program: panoramsko razgledanje Moskve i St.Peterburga; usluge pratioca grupe i stručnih lokalnih vodiča; troškove organizacije aranžmana.

U cenu aranžmana nije uračunato: Avio-takse u zemlji i inostranstvu oko 112 evra   (od kojih YQ takse od EUR 58 ne podležu refundaciji i evra 0.98RF ,16.72RS , 0.22RS , 4.48LG , 14.10RI , 9.42RI, 8.08UH podležu refundaciji)  a  koje se plaćaju u agenciji u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Aik banke i podležu promeni), fakultativni izleti i posete, individualni troškovi ,međunarodno putno osiguranje.

NAPOMENA: potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša kako bi agencija mogla da obavi web check in pre polaska na put.

OPIS HOTELA:

Moskva  Hotel Best Western Plus Vega & Convention Center 4*             http://www.moscow-hi.ru/hotel

Lokacija : Hotel je u sastavu nekadašnjeg kompleksa hotela Izmailovo, danas u sklopu lanca hotela Best Western. Metro stanica je na 70-80m od hotela, vožnja do Sajma traje 30 minuta i ima jedno presedanje. U neposrednoj blizini hotela nalazi se veliki broj restorana, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira.  Sama vožnja metroom do Crvenog trga traje 15 minuta (od hotela sa pešačenjem bukvalno 25 minuta), što je važno za slobodno vreme. Hotel je potpuno renoviran 2012. godine.

Usluga : Doručak je švedski sto.

Sankt Peterburg, Hotel Moskva 4* www.hotel-moscow.ru

Lokacija: Hotel se nalazi u centru grada, na kraju Nevskog prospekta, na obali Neve. Ulaz u stanicu metroa se nalazi u zgradi hotela, što daje mogucnost da se bez mnogo napora i gubljenja vremena stigne do glavnih znamenitosti grada.  Hotel je kompletno renoviran 2007. godine, a od 2008. je dobio kategoriju 4*. Sadržaj: U sadržaju hotela je nekoliko restorana: pivni, restoran sa gruzijskom kuhinjom, bar “Panorama” sa predivnim pogledom na istorijski centar grada i Nevu. U holu hotela je pozorišna kasa, što daje mogucnost kupovine ulaznica za koncertni i pozorišni program St.Peterburga. Sobe: Hotel ima 825 soba, koje su opremljene TV-om (satelitski programi), telefonom, frižiderom, sefom, Wi Fi internetom.  Usluga: Dorucak švedski sto.

  

  

 

Fakultativni program: Moskva & Sankt Peterburg

 

Fakultativni program: *)  Prijavljivanje i placanje izleta Peterhof, Puškin (Carsko selo) i Kremlj i Oružanu palatu obavezno je prilikom uplate aranžmana, na licu mesta nije moguće!                               

 

Moskva : Kremlj (teritorija i 2 Saborne crkve), Oružana palata 55 evra *

Sergijev pasad  (bivši Zagorsk) 40 evra

Muzej kosmonautike 30 evra

Krstarenje rekom Moskvom 35 evra

Obilazak Moskovskog metroa 10 evra

 

St.Peterburg :  Isakijevska crkva 25 evra

Vožnja kanalima i Nevom 30 evra

Ermitaž   40 evra

Puškin (Carsko selo) 55 evra *

Peterhof, Gornji i Donji park* 45 evra

U sve cene uračunato je:   vodič, autobus, ulaznice


  Za broj prijavljenih putnika ispod 15, fakultativni programi ce se realizovati javnim prevozom, metroom.

 

 

 

VAŽNE NAPOMENE:

-Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje  (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).

- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

 NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke , mogu
će je plaćati do 12 mesečnih rata

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 jednakih mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

 

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

Cenovnik br. 2  važi  od 26.01.2018.

 

Izaberi

Öner