Call Centar 011 - 41 41 411

PORTUGALSKA TURA USKRS 2017

Detalji

PORTO - KOIMBRA - BATALJA - ALKOBASA - LISABON

8 dana (7 noćenja)

Polazak: 12. april 2017. - avionom

 

Prevoz

Prevoz avionom, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Napomena

PORTUGALSKA TURA

Cena aranžmana po osobi u evrima.

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIk banke na dan uplate)

Hotel

Usluga

12.04.2017. - 19.04.2017.

1/2

Treći ležaj

Sao Jose 3* (u Portu)

Vip Zurique hotel 3* (u Lisabonu)

Noćenje sa doručkom

649

869

 

Popust za dete od 2 do 11,99 godina (u sobi sa dve odrasle osobe) je 50 evra. Dete koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dve odrasle osobe.  • Jednokrevetne sobe su na upit uz doplatu od 170 evra.

 

U cenu aranžmana je uračunato:  Prevoz avionom, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, , smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 5 noćenja sa doručkom (samoposluživanje) u Lisabonu i 2 noćenja sa doručkom (samoposluživanje) u Portu, panoramsko razgledanje Lisabona  i Porta u pratnji lokalnog vodiča, usluge lokalnog vodiča i troškovi organizacije putovanja.

 

U cenu aranžmana nije uračunato: Avio-takse 123.28 evra na polasku (koje se sastoje od sledećih taksi: 36.00 YQ, koje se ne refundiraju i taksi: 0.22 RS, 0.98 RF, 16.72 RS, 4.48 LG, 9.56 DE, 39.76 RA, 3.47 PT, 12.09 YP koje se refundiraju. Plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu za efektivu Aik banke, na dan uplate). Dodatno se plaćaju na licu mesta boravišne takse koje iznose  1 evro po osobi po noći. Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji. U cenu takođe nisu uključeni fakultativni izleti i posete, međunarodno putno osiguranje kao ni osiguranje od otkaza putovanja koje se preporučuje.

 

 

 

Vip Zurique *** Rua Ivone Silva, 18, Lisbon                           

Moderan hotel sa tri zvedice udaljen od najbliže metro stanice samo 100 metara. Od trga Markiz de Pombala udaljen je dva kilometara. Hotel ima 252 sobe. Sve su klimatizovane sa kupatilom, fenom za kosu, telefonom, TV-om, sefom i mini-barom. Hotel ima, restoran, bar, menjačnicu, salu za konferencije i garažu.

Sao Jose ***   Rua da Alegria 172, Porto                                                                                               

Hotel se nalazi u centru grada, okružen prodavnicama i restoranima. Svaka od 94 sobe je klimatizovana sa kupatilom, fenom za kosu, telefonom, satelitskom televizijom i mini-barom. Hotel ima bežični internet koji je besplatan i dostupan u celom hotelu.

 

 

Big Blue Group doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan hotela na turi biće poznat 5 dana pre polaska na put.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke na 6 ili 9 jednakih mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 15 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP je 5 dana pre početka putovanja.

 

BIG BLUE GROUP DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

 

Cenovnik br. 1  važi  od 30.01.2017.

 

 

Izaberi

Öner