Call Centar 011 - 41 41 411

PRAG USKRS I 1 MAJ 2017 BB

Detalji

Prag - magični grad, zlatni grad, grad stotinu tornjeva. Grad najveće istorijske vrednosti sa dugom tradicijom. Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope. Prag je glavni privredni, ekonomski i kulturni centar Češke Republike. Istorijski centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. U svojim delima Prag su opisali mnogi umetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana, Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a njegovim ulicama su se šetali i Mocart, Ajnštajn i Nikola Tesla.Vreme je da se njegovim ulicama prošetate i Vi!

 

Prevoz

Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji. 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Napomena

PRAG USKRS I PRVI MAJ

Cene su izražene u evrima, po osobi

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu AIK banke na dan uplate)

CENA ARANŽMANA  -  6 dana (4 noći)

 

Termin putovanja

Hotel

Usluga

Cena aranžmana

Specijalna ponuda

 

12.04. – 18.04.2017.

Hotel 3*

4 ND

169 €

159 €

27.04. – 03.05.2017.

Hotel 3*

4 ND

169 €

159 €

 

Broj mesta za specijalnu ponudu je ograničen.


U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

-Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji.

-Smeštaj u hotelu 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 4 noći sa doručkom, buffet-servis (samoposluživanje).

-Razgledanje gradova prema programu.

-Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

-Međunardno zdravstveno osiguranje.

-Fakultativni programi-izleti.

-Individualni troškovi

 

DOPLATE:

-Doplatu za jednokrevetnu sobu – 70€

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

-Večera u nacionalnom restoranu 12

-Vožnja brodom po Vltavi uz buffet ručak u trajanju od 2 sata – 20

-Dresden – 30

-Karlove Vari – 25

- Karlštejn – 20€

Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 prijavljenih putnika po izletu, u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije – ino partnera.

 

Smeštaj naših gostiju je u navedenim hotelima ili sličnim iste kategorije

Hotel Hotel Slavia 3*-                                                                                                                                                                     www.slaviahotel.com

Hotel Slavia je smešten u mirnom delu Praga, udaljen svega 3 kilometra od centra grada. Nalazi se u sklopu sportskog centra Slavia Prag. Od hotela do centra grada može se doći za samo 20 minuta vožnje javnim gradskim prevozom (tramvajem ili podzemnom železnicom). Broj smeštajnih jedinica je 95standarnih i 50 superior soba. Sobe imaju TV, telefon, kupatilo, wifi internet. Hotel ima 2 restorana u kojima se služi doručak - buffet servis (samoposluživanje).

Hotel Olympic 3* -                                                                                                                                                                                   www.olympik.cz

Hotel Olympic 3* udaljen je 200m od stanice metroa Invalidovna (na liniji B), odakle se do centra Praga može stići za 10-tak minuta. Broj smeštajnih jedinica je 280. Sobe imaju mini-bar, TV, sef, kupatilo. Doručak - buffet servis (samoposluživanje).

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu  AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

Cenovnik br.1 važi od 31.01.2017.godine

 

Izaberi

Öner