Call Centar 011 - 41 41 411

PRESTONICE SKANDINAVIJE I SOGNEFJORD

Detalji
Prevoz

Prevoz avionom na relaciji Beograd-Stokholm-Kopenhagen-Beograd,transferi autobusom prema programu 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Napomena

Danska-Norveška-Švedska 

 Cena aranžmana po osobi u evrima / (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

 

Hotel

Usluga

10.08. - 17.08.2017.

1/2

 

Doplata za 1/1

Hoteli po programu  4*

Prema programu

1290 €

335 €

 

Napomena: S obzirom da u nekim od hotela na turi nema trokrevetnih soba zahtev za ovom vrstom sobe ide na upit i može biti ponuđena varijanta smeštaja u jednokrevetnoj sobi za dva ili tri noćenja!

 

U cenu aranžmana je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Beograd-Stokholm-Kopenhagen-Beograd,transferi autobusom prema programu,prevoz autobusom na relaciji Stokholm–Hamar-Geilo-Gol-Oslo, dvočasovno krstarenje Sognafjordom, jednočasovna vožnja turističkom Flam železnicom, dvočasovna vožnja običnom železnicom na relaciji Mirdal-Geilo, smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelima sa 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom, prevoz brodom kompanije DFDS u dvokrevetnim unutrašnjim kabinama (Klasa B) na bazi 1 noćenja sa večerom(švedski sto i jedno piće) na relaciji Oslo-Kopenhagen i dva  noćenja sa doručkom i večerom (set meni) u oblasti Hamar i Gol, razgledanja prema programu Stokholma, Osla, Kopenhagena, troškovi organizovanja i vođenja putovanja, usluge lokalnih vodiča.

U cenu aranžmana nije uračunato:

Avio-takse u zemlji i inostranstvu 82,21 evra (od kojih YQ takse od 44 evra  podležu refundaciji i evra 0.98RF , 16.72RS , 3.30LG ,  0.22RS , 16.99YA ne podležu refundaciji) koje se plaćaju u agenciji (podležu promenama) po prodajnom kursu za efektivu Aik banke  na dan uplate  , dinarski deo  aranžmana u iznosu od 1790,00 dinara po osobi, fakultativni izleti i posete, međunarodno putno osiguranje.

 

Krajnji rok za prijavljivanje i uplatu akontacije (40 %) najkasnije do 10. jula ili do popune mesta.

Prilikom rezervacije aranžmana obavezno treba dati sledeće podatke: datum rođenja, broj pasoša i državljanstvo. Ovi podaci potrebni su za brodske liste putnika.

 

                                                                                                    

OPIS HOTELA:OPIS HOTELA:

Stockholm:  Clarion Hotel Stockholm 4*  www.clarionstockholm.comJ

PoložajČ Još jedan iz lanca hotela Clarion, prepoznatljiv po modernom dizajnu, nalazi se u delu grada Sodermal, poznatom po mnoštvu restorana, barova i mesta za izlazak. Do centra grada, gde se nalaze brojni kulturnoistorijski spomenici, stiže se za 5 minuta vožnje metroom. Sadržaj: U okviru hotela nalaze se: Spa centar, fitnes centar, sauna, restoran i bar.Smeštaj: Sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo, klima uređaj, SAT TV. Usluga:Doručak se služi po principu samoposluživanja.

Hamar: Hotel Scandic Hamar 4*   www.scandichotels.dk/Hotels/Countries/Norge/Hamar/Hotels/Scandic-Hamar/

Poloaj:Hotel je sagrađen 1990. a 2006. kompletno renoviran. Nalazi se u mirnom delu jezerske oblasti, na 20 minuta hoda od centra Hamara. Sadržaj: hotel ima a la carte restoran sa norveškom kuhinjom, kafe-bar, lobi bar, poslovni centar, Spa centar sa saunom , teretanom, rent-a bicikl, WI FI u celom hotelu. Nedaleko od hotela nalaze se japanski restoran.Smeštaj:sve sobe imaju WI FI, centralno grejanje, telefon, TV, dasku za peglanje i peglu (na upit), kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu.  Usluga :Doručak se služi po principu samoposluživanja. Večera: meni

Gol/Geilo: Hotel Storefjell Resort 4 *    http://www.storefjell.no/

Poloaj:Hotel se nalazi u poznatom ski centru na 20 km od mesta Gol  i u blizini planine Jotunheimen. Sadržaj: teretana, Spa centar sa saunom,vodenim toboganom, džakuzijem, turskim kupatilom,bazenom, restoran, sto za stoni tenis i bilijar, teren za skvoš.Smeštaj:sobe imaju TV, minibar, WI FI, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Usluga:Doručak se služi po principu samoposluživanja. Večera : meni

Oslo: Scandic Vulkan 4 * https://www.scandichotels.no/hotell/norge/oslo/scandic-vulkan

Položaj: Butik hotel iz lanca Scandic nalazi se u širem centru grada, u blizini poznate šoping zoni i  popularne Grunelroka ulice.U blizini se nalaze i  Kraljevska palata, tvrđava i muzeja. Sadržaj: restoran, bar, poslovni centar, wi fi u celom hotelu, prodavnica suvenira, sef na recepciji, kafeterija. Smeštaj: sobe imaju klima uređaj, besplatan WI FI, TV, kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu i tuš kabinom. Usluga:Doručak se služi  po principu samoposluživanja

Kopenhagen: First Hotel 27 4 *

http://www.firsthotels.com/Our-hotels/Hotels-in-Denmark/Copenhagen/First-Hotel-Twentyseven

Položaj: Hotel se nalazi u centru grada na 3 minuta od Tivoli Gardena i 300 m od šoping zone Stroget.Hotel je smešten u zgradi staroj više vekova i skoro sve vreme je služio kao hotela.Unutrašnjost zgrade je renovirana u modernom, funkcionalnom stilu ali je sačuvana atmosfera prohujalih vremena. Unutrašnje dvorište hotela je popularno mesto za večernja okupljanja stanovnika i gostiju Kopenhagena.Sadržaj: restoran za doručak, Coctel Lounge, recepcija, mali kiosk otvoren 24 h sa sendvičima i pićem, vešeraj, servis za iznajmljivanje bicikla. Smeštaj: sobe imaju TV, telefon, WI FI,sef, pisaći sto, kupatilo, fen za kosu. Hotel nema trokrevetnih soba. Usluga: Doručak se služi po principu samoposluživanja.

 

Big Blue Groupe zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije bigblue.rs 7 dana pre polaska na put.

 

 

 

KORISNE INFORMACIJE:

Lokalno vreme: u Danskoj, Švedskoj i Norveškoj je isto kao i u Srbiji.

Novac:  Švedska: Šved. kruna (1 SEK = 0.105 € ;1€  = 9,49 SEK), Danska: Dan.kruna (1 DKK = 0.134 €;1€=7,43 DKK ), Norveška: Nor. kruna (1 NOK = 0.1122 €;1€=8,9 NOK). (Kursna lista na dan objavljivanja programa). Plaćanje kreditnim karticama rašireno je u svim Skandinavskim zemljama. Visa, Mastercard i Diners češće se prihvataju od American Express-a. Na brodovima se po pravilu plaća u valutama zemalja između kojih brod plovi.

 

Klima: Imajući u vidu da se radi o severnoj Evropi, klima je blaža nego što se očekuje zahvaljujući toplom pojasu koji pravi Golfska struja. Prosečna jutarnja i večernja temperatura je oko 1015 C, a dnevna i do 25 C. Iz tog razloga preporučujemo slojevitu garderobu, kišobran, kišnu kabanicu i jaknu kakvu biste nosili kod nas u proleće ili jesen.

 

 

OPŠTE NAPOMENE:

Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Aik banke na dan plaćanja.

Fakultativni izleti plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnih izleta (ukoliko ih ima )potrebno je najmanje 15 učesnika.

Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje  (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).

Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Big Blue Groupe

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

 

 

 

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke , mogu
će je plaćati do 12 mesečnih rata

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 jednakih mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

 

Cenovnik br. 1  važi  od 16.08.2017.