Call Centar 011 - 41 41 411

PUTEVIMA PIVA 2017

Detalji

Češka Republika je atraktivna turistička destinacija koja nudi posetiocima brojne spomenike bogate kulturne i istorijske baštine. Panorama Češke je ukrašena velikim brojem dvoraca, a većina njih je dostupna za posetu.
Festival piva se održava na prostoru Letenskog polja. U ponudi se nalazi vise od 150 piva, a svakog dana se održavaju razni koncerti na kompleksu od oko 4000 mesta. Cena ulaznice je 99CZK za svih 17 dana trajanja sajma.  
 

Prevoz

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Napomena

Termin putovanja: 24. - 28.maj 2017. 
5 dana / 3 noćenja – autobusom
 

Cena aranžmana po osobi u evrima

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Termin

Hotel

Usluga

Cena aranžmana

Doplata za 1/1

24.05.-28.05.2017.

Hotel 3*

3 ND

129 €

50 €

 


 

 

U cenu putovanja je uračunato:

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak – švedski sto), razgledanje prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

 

U cenu putovanja nije uračunato:

Dinarski deo aranžmana 1790,00 RSD po rezervaciji, fakultativni izleti, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalite navedene u programu, međunarodno putno osiguranje i individualni troškovi.

 

Fakultativni izleti:

- večera u češkoj pivnici - 20€

- Plzen sa posetom pivari Pilsner Urquell - 30

- krstarenje Vltavom uz buffet večeru u trajanju od 2h - 20€

- poseta pivnici Staropramen - 15€

Za realizaciju fakultativnih izleta potreban minimum 25 plativih putnika.

Večera u restoranu obuhvarta: rezervaciju, gulaš sa knedlama ili kolenica, 2 piva

 

OPIS HOTELA:

Smeštaj naših putnika je u nekom od navedenih hotela ili sličnim iste kategorije:

Hotel Slavia 3*, www.slaviahotel.com

Hotel Slavia smešten je u mirnom delu Praga, udaljen svega 3 km od centra grada. Nalazi se u sklopu sportskog centra Slavia. Od hotela do centra grada može se doći za samo 20 minuta vožnje gradskim prevozom (tramvajem ili podzemnom železnicom). Hotel poseduje 2 restorana u kojima se služi doručak. Sve sobe poseduju SAT TV, telefon, kupatilo.

Big Blue Group d.o.o zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.bigblue.rs 7 dana pre polaska na put.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:

- gotovinski-avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- čekovima građana do 6 mesečnih rata.

- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.

- preko računa.

- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.

- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

Cenovnik br.1 važi od 23.03.2017.godine

 

Izaberi

Öner