Call Centar 011 - 41 41 411

SARAJEVO AUTOBUSKA TURA

Detalji

Sarajevo - glavni grad Bosne i Hercegovine,  predstavlja administrativni, privredni, kulturni, akademski i sportski centar zemlje. Okružen je olimpijskim planinama Bjelašnicom, Igmanom, Jahorinom i Trebevićem.
,,U koje god doba dana i sa koga god uzvišenja bacite pogled na Sarajevo, vi uvijek i nehotice pomislite isto. To je grad, grad koji dotrajava i umire i u isto vrijeme se rađa i preobražava. Danas, grad naših najljepših težnji i napora i najsmjelijih želja i nada.’’ Ivo Andrić
 

Prevoz

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji 

Cena
Od 49,00 €
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cena aranžmana po osobi u evrima

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Termin

Hotel

Usluga

Cena aranžmana

Doplata za 1/1

22.12 – 23.12.2018.

Hotel 4*

1 ND

49 €

10 €

12.01 – 13.01.2019.

Hotel 4*

1 ND

49 €

10 €

15.02 – 16.02.2019.

Hotel 4*

1 ND

49 €

10 €

09.03 – 10.03.2019.

Hotel 4*

1 ND

49 €

10 €

01.05 – 02.05.2019.

Hotel 4*

1 ND

55 €

15 €

 

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* u Sarajevu na bazi 1 noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto), razgledanje prema programu, usluge vodiča, troškovi organizacije putovanja.

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

Dinarski deo aranžmana 1790,00 RSD po rezervaciji, boravišna taksa u iznosu od oko 1,3 eur po osobi po danu, individualni troškovi i međunarodno putno osiguranje.

 

 

FAKULTATIVNI IZLETI:

-    Vrelo Bosne - 5€

Za realizaciju fakultativnih izleta potreban minimum 25 plativih putnika.

 

 

OPIS HOTELA:

Smeštaj naših gostiju je u navedenim hotelima ili sličnim iste kategorije:

Hotel Emiran 4* - Sarajevo, https://emiran.ba                                                                                                                                                                            Hotel se nalazi u naselju Alipašino Polje, na oko 6km od centra Sarajeva. Hotel poseduje restoran, bar, fitness centar, Wi-Fi internet konekciju. Svaka soba ima kupatilo, klimu, TV sa satelitskim kanalima, fen za kosu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - kontinentalni (samoposluživanje).

Hotel Espana 4* - Sarajevo, https://hotelespana.eu  

Hotel se nalazi u centru grada Istočno Sarajevo, na oko 7km od centra Sarajeva. Hotel poseduje restoran,konferencijsku salu, bar, Wi-Fi internet konekciju. Svaka soba ima kupatilo, klimu, TV, fen za kosu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - kontinentalni (samoposluživanje).

Hotel Holiday 4* - Sarajevo, www.hoteleuropegroup.ba/ba/holiday

Hotel se nalazi u centru Sarajeva, na par minuta hoda od čuvene Baščaršije. Hotel poseduje restoran,bazen, spa i fitness centar, konferencijsku salu, bar, Wi-Fi internet konekciju. Svaka soba ima kupatilo, klimu, TV sa satelitskim kanalima, mini-bar,  fen za kosu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom - kontinentalni (samoposluživanje).

Ime hotela biće poznato 7 dana pred polazak na putovanje.

Big Blue d.o.o. zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.bigblue.rs 7 dana pre polaska na put.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724, od 25.01.2018.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Za realizaciju programa je potrebno minimum 45 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka

 putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

Cenovnik br.1 važi od 12.10.2018.godine

                                                                                                                                                      

 

Izaberi

Öner