Call Centar 011 - 41 41 411

UMBRIJA I JUZNA TOSKANA 2018

Detalji

Vodimo Vas u najživopisniji i najromantičniji deo Italije – južna Toskana i Umbrija. Obilazak počinjemo južnom Toskanom, idemo najpre u etrurski gradić u kome je snimljen film „La vita e bella“ - Areco... Nastavljamo do jedne od najlepših banja Italije - Kjanćano Terme... Putovanje nas dalje vodi u srednjevekovni i renesansni gradić Montepulsiano, potom Pienzu, dva bisera smeštena između toskanskih brda sa vinogradima i hacijendama. Iz južne Toskane idemo u Umbriju, obilazimo njen glavni grad Perudju i nakon toga nastavljamo prema gradiću Sv. Franje - Asiziju. 

Prevoz

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji 

Cena
Uključuje

Prevoz i usluge prema programu

Cene su izražene u evrima, po osobi

(Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate)

Termin

Hotel

Usluga

Cena aranžmana

Doplata za 1/1

27.04. – 02.05.2018.

Prvomajski polazak

Hotel 3*

3 ND

159 €

Na upit

23.05. – 28.05.2018.

Hotel 3*

3 ND

149 €

Na upit

Doplata za polazak iz Novog Sada 10€ po osobi (minimum 4 putnika za transfer)

 

U cenu aranžmana je uračunato:

Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* u Kjanćano termama na bazi 3 noćenja sa doručkom (doručak - kontinentalni švedski sto), razgledanje gradova prema programu sa vodičem, troškovi organizacije putovanja.

 

U cenu aranžmana nije uračunato:

Dinarski deo aranžmana 1790 RSD po rezervaciji, fakultativni izleti, obaveznu boravišnu taksu u Kjanćano termama 1€ po osobi po noći za hotele sa 3* (plaća se na recepciji hotela), međunarodno putno osiguranje i individualni troškovi.

 

Fakultativni izleti:

- Montepulsiano i Pijenca - 20€

- Peruđa i Asizi - 25€

Za realizaciju fakultativnih izleta potreban minimum 25 plativih putnika.

 

Opis hotela:

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom iste kategorije:

Hotel Elena 3* www.elenahotel.it

Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Svaka soba ima kupatilo (tuš, WC). Svaki hotel ima recepciju, bar i restoran.

Ime hotela biće poznato deset dana pred polazak na putovanje.

Doručak u hotelima u Italiji je dosta skroman i u većini hotela obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.

Big Blue d.o.o. zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru programa biće objavljen na site-u agencije www.bigblue.rs 7 dana pre polaska na put.

 

USLOVI PLAĆANJA:

Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

 

NAČINI PLAĆANJA:

- gotovinski-avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

- čekovima građana do 6 mesečnih rata.

- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).

- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.

- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.

- preko računa.

- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.

- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa BIG BLUE GROUP).

 

 

 

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2018 od 10.01.2018. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300059724 od 25.01.2018. godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

 

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta.

Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane BIG BLUE GROUP D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja.

BIG BLUE GROUP D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.
Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije BIG BLUE GROUP D.O.O.

 

Cenovnik br.2 važi od 25.01.2018.godine

Izaberi

Öner