Call Centar 011 - 41 41 411

HILTON HOTEL    5*

MALTA / MALTA / MALTA ISLAND

Lokacija:
Ovaj elegantni hotel smešten je u centru Sent Džuliansa u marini Portomaso. Valeta je udaljena samo petnestak minuta vožnje.

Plaža:
Hotel se nalazi uz obalu stenovite plaže.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, 5 restorana različitih internacionalnih kuhinja, 3 bara, 4 otvorena bazena (jedan sa morskom vodom), od kojih je jedan namenjen isključivo porodicama sa decom, a jedan je samo za odrasle, 2 dečija bazena, Jacuzzi-jem, klubom na plaži, velikim zatvorenim bazenom, spa centrom, saunom, parnim kupatilom, teretanom, 2 terena za skvoš i 1 za tenis, centrom za sportove na vodi i ronilačkim centrom, internetom, kao i kazinom.

Sobe:
Deluxe sobe su opremljene u klasičnom stilu, dok su executive sobe moderne. Sve sobe su veoma velike, klimatizovane (sa individualnim regulisanjem temperature), imaju kupatilo sa tušem ili kadom, bademantil, papuče, balkon, LCD TV sa satelitskim kanalima, ketler sa izborom čaja i kafe, sef, mini-bar, telefon, radio, fen, peglu i dasku za peglanje i bežični internet (uz doplatu).

Usluga:
Polupansion (doručak i večera) na bazi švedskog stola.

Kontakt:
www.hiltonmaltahotel.com

Napomena:
Hotel se nalazi na fantastičnoj lokaciji, na par minuta hoda je od brojnih barova, restorana i prodavnica.Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete