Call Centar 011 - 41 41 411

GRAND YAZICI CLUB TURBAN    5*

MARMARIS / MARMARIS / TURSKA

Lokacija:
Udaljen je 90 km od aerodroma Dalaman i 135 km od bodrumskog aerodroma. Nalazi se 6 km od Marmarisa i 2 km od Ičmelera. Hotel je izgradjen 2006. godine i zauzima površinu od 70.000 .

Plaža:
Ima sopstvenu peščanu plažu. Osim peščanog dela, plaža ima i prostrani drveni plato za sunčanje. Ležaljke, suncobrani i dušeci su uključeni u cenu.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 459 soba, od toga 235 soba u glavnoj zgradi i 224 sobe u vilama koje su rasporedjene po hotelskom kompleksu. Sve sobe su klimatizovane i imaju balkon, telefon, sef, mini-bar i satelitsku TV. Superior sobe se sastoje od dve sobe (u jednoj je bračni, u drugoj običan krevet, nisu odvojene vratima), jednog kupatila i balkona. Porodične sobe su nešto veće od superior soba, sastoje se od dve sobe razdvojene vratima (u jednoj je bračni, u drugoj dva obična ležaja), dva kupatila i balkona.

Hotelski sadržaji:
Hotel ima glavni bazen, relaks bazen, unutrašnji bazen i dečiji bazen, 3 tobogana, glavni restoran, 5 a‘la carte restorana (turski, italijanski, azijski, steak i riblji), 5 barova, internet kafe, bežični internet u lobiju, tursko kupatilo, sauna, fitnes centar, masaža, stoni tenis, bilijar, pikado, mini golf, kanu, pedaline, surf, teniske terene, odbojku na plaži, mali fudbal, košarku, sportove na vodi, animaciju, mini klub (4-12 godina), salon lepote, diskoteka, pranje veša, hemijsko čišćenje i prodavnice.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 252 417 73 00
Fax: +90 252 417 73 73
www.grandyazicihotels.com

Napomena:
Jako dobro ocenjen na internet portalima. U porodičnim sobama, gratis smeštaj za troje dece do 12,99 godina.
   Usluge uz doplatu:
  1. BILIARD
  2. Tennis Court
  3. Water Sport
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. BAZEN ZA DECU
  3. Table Tennis
  4. KLUB ZA DECU
  5. SAUNA
  6. Turkish Bath

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete