Call Centar 011 - 222 8 330

LABRINI    villa

PEFKOHORI / PEFKOHORI / GREECE

Lokacija:
Vila se nalazi u novijem delu Pefkohorija. Postoji mogucnost parkiranja.

Plaža:
Nalazi se na samo 80 metara od plaže.

Studio / apartman:
Vila poseduje trokrevetne apartmane sa odvojenom spavacom i dnevnom sobom  kao i cetvorokrevetne i petokrevetne duplekse sa dve spavace sobe.Tipovi soba:
Trokrevetni apartmani tj. mezoneta (1/3+2) sa dva dodatna ležaja. U prizemlju apartmana je dnevna soba u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje. Takodje u okviru dnevne sobe je i opremljena kuhinja. Osim dnevne u prizemlju je i jedna spavaca soba sa francuskim krevetom. Na spratu se nalazi spavaća soba sa dva odvojena kreveta. Ovaj tip smeštajne jedinice poseduje dva klima uređaja.
Četvorokrevetne i petokrevetne duplekse (1/4 i 1/5) sa dve spavaće sobe i odvojenom dnevnom sobom u kojoj se nalazi i dobro opremljena kuhinja. Svaka spavaća soba ima klima uredjaj, a svaka dnevna i klima uredjaj i tv. Postoje dva dupleksa koji se nalaze u niskom prizemlju (u ugovoru o putovanju označeni su sa NP ili NISKI PARTER), a ostali su na spratovima. Ove smeštajne jedinice imaju po tri klima uređaja. Postoji mogućnost parkinga.
 
Sadržaj:
Vila je okružena prelepom baštom sa roštiljem.

Usluga:
Najam apartmana.

Napomena:
Lepo uredjena bašta sa roštiljem, cine boravak gostiju prijatnim u hladovini negovanog zelenila. Neposredna blizina mora kao i prijatan enterijer ovu vilu stavljaju na vrh liste izbora svakog putnika.


      Besplatne usluge
    1. PARKING

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN
SAMO HOTEL

Odlazak

Država

Prijava

Open the calendar popup.

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete