Call Centar 011 - 41 41 411

Cena

Cena od - do: 60 €-62 €

Kategorija hotela

2*

2

Hotelski sadržaj

SPOLJAŠNJI BAZEN 2


PILION Hoteli Rezultati pretrage
Pilion, jedno od najlepših poluostrva, idealno pozicioniran u srcu Grčke, nalazi se na 270 km od graničnog prelaza Evzoni u pravcu Atine.Od glavnog grada poluostrva, Volosa, udaljen je samo 43 km.
Pilion je sa svoje morske strane ograđen ostrvima Skiatos i Evia, dok se u njegovom kopnenom zaleđu nalaze planinski kompleksi i poznati  grčki ski centri, sa čijih vrhova se pogled pruža čak do Svete Gore. Pilion  je prepun tradicionalnih primorskih mesta dok se u zalivu Pegastikos, koji ovo poluostrvo stvara, nalaze brojna ostrvca  karakteristična po ribarskim selima. Ušuškan bujnim mediteranskim zelenilom,zauzima mesto ispod planine Kentaura koju su vekovima opisivale legende i brojni mitovi.Regija pruža mogućnost zamnogobrojne aktivnosti poput jahanja, planinarenja, aktivnosti na otvorenom, vožnja vozom po Pilionu, noćni provod i gastronomske poslastice iz tradicionalne domaće kuhinje, lokalni običaji, festivali i kulturne manifestacije čine ovo područje popularnom destinacijom. sebično čuvajući svoju tradiciju, Pilion  predstavlja odličan izbor za vaše letovanje  jer izuzev prelepih plaža i kristalno čistog mora pruža priliku da uživate u netaknutoj tradiciji Grčke, čiji je osnovni deo,  dobra nacionalna kuhinja.
Rezultata je pronađeno 1 strana(e).
Prikaži po 
KARAOULANIS BEACH HOTEL NAJAM  -
PREPORUČUJEMO

U podnožju planine Pilion,na plaži Papa Nero koja se nalazi u mestu Agios Ioanis smešten je hotel Karaoulanis Beach. 

Od 30 €

Datum prijave Noć Soba Smeštaj Cena
19.09.2018 1 STUDIO DVOKREVETNA SOBA Od 30 € Rezervacija
LEDA VILLAGE RESORT POLUPANSION -
PREPORUČUJEMO

Hotelski kompleks Leda Village Resort se nalazi na nešto manje od 50 kilometara od Volosa, na zapadnoj strani jednog od najvećih i najlepših grčkih poluostrva, Piliona. 

Od 31 €

Datum prijave Noć Soba Smeštaj Cena
19.09.2018 1 STANDARDNA SOBA DVOKREVETNA SOBA Od 31 € Rezervacija