Call Centar 011 - 41 41 411

HILTON AL HAMRA BEACH &GOLF RESORT    5*

RAS AL KHAIMAH / RAS AL KHAIMAH / UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI

Lokacija:
Hotel se nalazi na samom ulazu u Ras Al Khaimah, u komercijalnom i stambenom naselju Al Hamra, u istoimenom zalivu. Od aerodrome u Ras Al Khaimah-a je udaljen oko 20 min vožnje a od Dubai-a na oko 1h.

Plaža:

Hotelski kompleks se nalazi na samoj peščanoj plaži.

Hotelski sadržaj:

U okviru hotelskog kompleksa su ekskluzivni sadržaji kako za odmor i relaksaciju, tako i za konferencijske aktivnosti, vrhunski golf teren sa 18 rupa, privatnu plažu. Hotel ima razlišite tematske restorane kao što su Libanski Al Jazeera, lokalni bliskoistočni Al Shamal, Le Chalet restoran sa ponudom laganih sezonskih jela. Konferencijski centar je opremljen najmodernijom audio i video opremom. Poseduje moderno opremljenu teretanu, otvoreni bazen(sa kontrolisanom temperaturom vode), teniske terene i klub za decu.

Sobe:

Standardne sobe se nalaze u vilama sa pogledom na vrt i veličine su oko 30 m2, superior sobe se nalaze u glavnoj zgradi i veličine su oko 44 m2, deluxe sobe su smeštene u objektima na samoj plaži sa pogledom na Persijski zaliv i Marjanska ostrva i veličine su oko 48 m2. Sve sobe imaju WiFi, TV (42-inča), kupatilo sa odvojenom kadom.

Usluga:

Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom

Kontakt:

http://www3.hilton.com/en/hotels/uae/hilton-al-hamra-beach-and-golf-resort-RKTAHHI/index.html

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete