Call Centar 011 - 41 41 411

AGLA HOTEL    3*

RODOS / RODOS / GRČKA

Lokacija:
Poseduje odličnu lokaciju u centru grada Rodosa, zahvaljujući kojoj su mu u neposrednoj blizini brojni restorani, kafići i prodavnice. Luka Mandraki je udaljena 1 km, dok je internacionalni aerodrom na 12 km od hotela.

Plaža:
Hotel se nalazi u drugom redu od plaže (prelazi se ulica), tačnije  50 m od velike gradske plaže (vetrovita strana) i na oko 800 m od poznate plaže Eli (nevetrovita strana). Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Mogućnost iznajmljivanja peškira uz depozit (menjaju se jednom u deset dana).

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, bar, prodavnica suvenira, sef na recepciji (uz doplatu), Wi Fi internet u lobiju (besplatno), bazen, taverna kod bazena, internet ugao (uz doplatu).

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 110 lepo uređenih smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju kupatilo, fen, klima uređaj (uz doplatu), SAT TV, Wi Fi internet (uz doplatu) telefon, frižider, balkon.

Usluga:
Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.aglahotelrhodes.com

Napomena:
Odličan hotel u svojoj kategoriji. Veoma lepo održavan, čist, uz to lociran u samom centru grada. Preporučuje se prvenstveno mlađim generacijama i parovima, koji žele da im je sve na dohvat ruke. 
 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete