Call Centar 011 - 41 41 411

ALEXIA PREMIER CITY HOTEL    4*

RODOS / RODOS / GRČKA

Lokacija:
Nalazi u gradu Rodosu, na oko 700 m od turističko- komercijalnog centra grada. U njegovoj blizini smeštene su brojne znamenitosti i atrakcije grada. Hotel je udaljen 13 km od internacionalnog aerodroma i 45 km od mesta Lindos.

Plaža:
Hotel se nalazi na 30 m od gradske plaže, deli ga ulica (vetrovita strana). Poznata peščano - šljunkovita plaža Eli (nevetrovita strana), udaljena je oko 400 m od hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, terasa, restoran, bar, bar kod bazena, snek bar, TV sala, Wi Fi internet u lobiju (besplatno), sef na recepciji (uz doplatu), klima uređaj, lift, ostava za prtljag, menjačnica, salon lepote, berbernica, hemijsko čišćenje, usluge pranja i peglanja veša, bazen, SPA ( teretana, sauna, hamam, đakuzi - uz doplatu), parking.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 140 smeštajnih jedinica, raspoređenih na 6 spratova. Sve sobe poseduju kupatilo, fen, klima uređaj, sef (uz doplatu), Wi Fi internet (uz doplatu), SAT TV, telefon, mini frižider (uz doplatu), balkon. Standarne sobe su veličine oko 24 m², predviđene su za smeštaj dve osobe.

Usluga:
Polupansion koji se služi po principu švedskog stola za doručak, a za večeru po principu set menija.

Kontakt: 
www.alexia-hotel.com

Napomena:
Hotel je otvoren samo za odrasle. U blizini je glavnih gradskih atrakcija. Delimično je renoviran u periodu 2013.-2014.godine.

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete