Call Centar 011 - 41 41 411

A FOR ART DESIGN HOTEL    4*

TASOS / TASOS / GRČKA

Lokacija:
Hotel se nalazi u blizini stare luke u Limenasu, glavnom gradu Tasosa, 500m od centra mesta. Renovirana i obnovljena zgrada koja je sagradjena jos 1907. godine sada je jedinstven design hotel koji je spojio tradicionalno i moderno. Nov hotel koji je počeo sa radom 2016 godine.


Plaža:
Gradska peščana plaža je na nekih 100m od hotela. Ležaljke i suncobrani su uz doplatu, moguće je dobiti i peškire za plažu i bazen uz doplatu.


Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, glavni restoran „Maypole“, a la carte restoran „The Lost Sheep“, bar „The Red Dino“, dvorišni bar „The Old Chair“, spoljašnji bazen (ležaljke su u prirodnom hladu), parking (ograničen broj mesta), WiFi u javnm delovima hotela, lift.


Sobe:
Hotel raspolaže sa 33 sobe i 6 suitova u četvorospratnoj zgradi. Svaka soba je drugačije dekorisana ali svaka sadrži TVFlat Screen, WiFi (besplatan), sef (besplatan), minibar (uz doplatu), kupatilo (tuš kabina ili kada), fen, papuče i bademantil, klima.

The Cozy Duo sobe površine oko 18 m², namenjene za smeštaj dve osobe sadrže jedan francuski ležaj. Just sobe su predvidjene za male porodice (max 2 adl + chd) površine oko 21 m² i sadrže jedan francuski ležaj i sofu za dete. A-Suite je površine oko 28 m² za max dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Ima odvojenu spavaću sobu, francuski ležaj i double sofu.

Usluga:
Noćenje sa doručkom ili polupansion. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.


Kontakt: 
www.aforarthotel.gr


Napomena:
Gradski design hotel, preporuka za one koji vole šetnju i uzivaju u autentičnoj atmosferi neobičnog dizajna. Svakako jedinstven hotel na Tasosu.

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete