Call Centar 011 - 41 41 411

TRYPITI HOTEL    3*

TASOS / TASOS / GRČKA

Lokacija: 
Trypiti Hotel smešten je na jugu Tasosa na oko 3 km od centra Limenarije. Ovaj hotelski kompleks ušuškan u ostrvskom zelenilu sastoji se iz više manjih bungalova sa po 6 smeštajnih jedinica u svakom. Bungalovi su kaskadno raspoređeni na uzvišenju iznad glavnog puta.

Plaža: Dugačka peščana plaža zaliva Trpiti udaljena je od hotela oko 300m i do plaže postoji podzemni prolaz. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
U okviru hotela postoji recepcija, restoran, bazen sa delom za decu, bar kod bazena, suncobrani i ležaljke kod bazena (bsplatno), parking (besplatan), sef na recepcji (uz doplatu), WI FI internet dostupan u delu kod recepcije.

Sobe:
Trypiti Hotel je bungalovskog tipa, sastoji se iz nekoliko tipova smeštaja. Sve smeštajne jedinice sadže kupatilo, fen za kosu, telefon, TV, radio, frižider, krevetac (uz zahtev), prostrane terase sa pogledom na baštu ili more. U okviru hotela postoje i ECO sobe koje se od standardnih soba razlikuju samo pozicijom tako što su smeštene u redovima kompleksa koji se nalaze na usponu. One su najudaljenije od centralne zgrade i neke od njih mogu biti udaljene i do 200m od glavne hotelske zgrade. Standardne sobe površine oko 20m2, namenjene za smeštaj 2 do 3 osobe. Sobe sadrže dva standardna ležaja ili jedan bračni  i pomoćni ležaj.
Prodične sobe su prostranije, sadrže francuski ležaj i dva pomoćna ležaja ili krevete na sprat, namenjene su smesmeštaju 2 do 4 osobe.

Usluga:

Osnovna usluga u hotelu Trypiti  je na bazi polupansiona gde su doručak i večera po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:

www.trypitibungalows.gr

Napomena:

Trypiti Hotel je idealan izbor kako za porodice tako i za parove. Posebna prednost hotela je što će tokom letnje sezone biti organizovana animacija za decu na srpskom jeziku. Trypiti hotel prihvata i kućne ljubimce do 5kg. Zabranjeno je prisustvo kućnih ljubimaca u restoranu i na prostoru oko bazena.

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete