Call Centar 011 - 41 41 411

THERMANA PARK LASKO SUPERIOR    4*

TERME LASKO / TERME LASKO / SLOVENIJA

Lokacija:
Futuristički dizajniran hotel Wellness Park Laško smešten je uz samu reku ispod brda Hum, a iz soba za shiatsu, ayurvedsku i tajlansdsku masažu pruža se pogled na prekrasnu priprodu. Uz takav doživljaj, užitak u aromaterapeutskim kupkama te brojnim anti-ageing i detoksikacisjkim tretmanima još je potpuniji.
 
Hotelski sadržaji:
U sklopu hotela je bar, a la carte restoran u kojem se služe specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, buffet restoran za goste hotela, igralište za decu. Najveda atrakcija u hotelu je kompleks zatvorenih bazena smeštenih po velikom staklenom kupolom koja se leti otvara a uveče sjaji zahvaljujudi svetlosnim efektima. Iznad bazena s talasima, vodenim toboganom i brzom rekom nalaze se i tri whirlpoola. Leti je posebno i kupanje u posebnom bazenom u obliku kristala, s pogledom na zvezdano nebo i crkvu Sv. Mihaela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 188 soba kategorije 4*superior, LCD TV, kupatilo (tuš/kada WC), wireless internet, fen, mini-bar, telefon, klima uređaj i sef, besplatno korištenje bade mantila i peškira.

Usluga:
Usluga je polupansion. Doručak i večera po principu švedskog stola. 


 
 

   Usluge uz doplatu:
  1. PRODAVNICA POKLONA
  2. CENTAR ZA MASAŽU
  3. BICIKLI ZA IZNAJMLJIVANJE
   Besplatne usluge
  1. BILIARD
  2. KLUB ZA DECU
  3. SAUNA
  4. FITNESS CENTAR
  5. BAZEN ZA DECU
  6. Table Tennis
  7. HIDROMASAŽNA KADA

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete