Call Centar 011 - 41 41 411

MSC MU ISTOCNI MEDITERAN LETO 2017    krstarenje

VENECIJA / VENECIJA / ITALIJA

MSC Musica nije samo nova klasa ekološkog broda za krstarenje, nego je i nova klasa krstarenja – prostrani svet gracioznih linija i vrhunskog izbora, obogaćen kreativnošću, lepim prirodnim materijalima i preciznom izradom po kojima su se MSC Krstarenja uvek isticala. Život na brodu lep je od trenutka ukrcavanja; od središnjeg vodopada na tri razine u središnjem foajeu do prozirnog klavira koji lebdi pričvršćen za kristalni pod iznad bazena setlucave vode. Dizajnerski prostori na brodu jednako su inspirativni, bez obzira na to plešete li uz bend u čarobnom baru Crystal Lounge, odmarate u elegantnom lounge baru za pušačeHavana Club, ispijate vino, igrate se u kockarnici Sanremo ili sedite i gledate izvanrednu predstavu uživo u nevjerojatnom kazalištu La Scala.

Ukrcajte se na brod MSC Musica i iskusite čaroban svet topline i muzike koji svaku minutu krstarenja čini nezaboravnim užitkom.

Vrste kabina
-unutrašnja kabina ( ukupno 275, površine od 13-20 kvm, sa bračnim krevetom koji se na zahtev može pretvoriti u 2 zasebna ležaja, opremljena klimom, prostranim garderoberom, kupatilom sa tušem, interaktivnim tv-om, telefonom, mini barom, sefom, bežičnim pristupom internetu uz naknadu).
-prozorska kabina (pogled na more, ukupno 81 kabine od 16-17 kvm, sa bračnim krevetom koji se na zahtev može pretvoriti u 2 zasebna ležaja, opremljena klimom, prostranim garderoberom, kupatilom sa tušem, interaktivnim tv-om, telefonom, mini barom, sefom, bežičnim pristupom internetu uz naknadu).
-balkonska kabina (ukupno 809 kabine sa balkonom, površine od 17-39 kvm, sa bračnim krevetom koji se na zahtev može pretvoriti u 2 zasebna ležaja, opremljena klimom, prostranim garderoberom, kupatilom sa tušem ili kadom, interaktivnim tv-om, telefonom, mini barom, sefom, bežičnim pristupom internetu uz naknadu).
-apartman (ukupno 18 apartmana, od 31 kvm,  sa privatnim balkonom, sa bračnim krevetom koji se na zahtev može pretvoriti u 2 zasebna ležaja, opremljena klimom, prostranim garderoberom, kupatilom sa kadom, interaktivnim tv-om, telefonom, mini barom, sefom, bežičnim pristupom internetu uz naknadu).

-kabina sa delimično zaklonjenim pogledom ( ukupno 92 kabine, oko 16-17kvm, bračnim krevetom koji se na zahtev može pretvoriti u 2 zasebna ležaja, opremljena klimom, prostranim garderoberom, kupatilom sa kadom, interaktivnim tv-om, telefonom, mini barom, sefom, bežičnim pristupom internetu uz naknadu).


BELLA DOŽIVLJAJ- osmišljen za Vaš ugodan boravak na brodu
(unutrašnje kabine, prozorske kabine, prozorske kabine sa delimično zaklonjenim pogledom i balkonske kabine)
-bogati zbor mediteranske kuhinje
-izbor željenog termina večere ( zavisi od dostupnosti)
-gurmanski bife sa 13 različitih odeljaka, otvoren 20 sati dnevno
-predstave u stilu Brodveja
-bazeni, teretana i sportski sadržaji na otvorenom
-program dnevnih aktivnosti
-usluga spremanja kreveta svako veče
-MSC Voyagers Club bodovi kojima se ostvaruju popusti na sledeće krstarenje i ostale pogodnosti


FANTASTICA DOŽIVLJAJ-osmišljen da pruži još veću udobnost i fleksibilnost, nudi sve pogodnosti doživljaja Bella, plus još niz pogodnosti
(unutrašnje kabine, prozorske kabine, balkonske kabine i superfamily)
-kabine na višim palubama i na najatraktivnijim delovima broda
-prioritet pri izboru termina večere
-dostava u kabinu dostupna 24 časa dnevno
-spojene superfamily kabine, u zavisnosti od dostupnosti
-obrazovne i rekreacijske aktivnosti za decu
-dečji Doremi kursevi kuvanja sa osobljem MSC Cruisesa
- MSC Voyagers Club bodovi kojima se ostvaruju popusti na sledeće krstarenje i    ostale pogodnosti

AUREA DOŽIVLJAJ- osmišljen da ponudi opuštajući, all- inclusive komfor, nudi sve pogodnosti doživljaja Fantastica, plus još niz dodatnih pogodnosti
(balkonske kabine i apartmani)
-vrhunske kabine sa pogledom, na višim palubama
-neograničen all- inclusive paket pića
-spa paket koji uključuje koktel dobrodošlice, masažu iz spa ponude po Vašem izboru, tretman samotamnjivanja, privatno wellness savetovanje i besplatan pristup termalnom području tokom celog krstarenja ( dostupno samo za odrasle)
-set dobrodošlice raznih wellness proizvoda u Vašoj kabini
-pristup privatnom solarijumu ( samo veza odrasle)
-večera u rezervisanom delu restorana sa fleksibilnim izborom termina večere
-prioritet pri ukrcaju
- MSC Voyagers Club bodovi kojima se ostvaruju popusti na sledeće krstarenje i    ostale pogodnosti

 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete