Call Centar 011 - 41 41 411

BEST WESTERN ZANTE PARK    5*

ZAKINTOS / ZAKINTOS / GRČKA

Lokacija:
Hotel se nalazi u  Laganasu, na oko 800 m udaljenosti od centra mesta prepunog barova, clubova i prodavnica. Glavni grad Zante udaljen je 7 km, a aerodrom se nalazi na 5 km udaljenosti od mesta.

Plaža: 
Duga peščana plaža nalazi se na oko 300 m udaljenosti od hotela, niz ulicu. Ležaljke i suncobrani se plaćaju. Peškiri za plažu su dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:
Recepcija 24h, restoran, bar, bar pored bazena, lobi sa stolom za bilijar i sat TV-om, konferencijska sala, spoljašnji bazen sa ležaljkama i suncobranima, teretana, sauna i đakuzi (uz doplatu), stoni tenis, povremeni animacijski program, wi-fi internet, prostorija za odlaganje prtljaga, room service (uz doplatu), usluge pranja i peglanja veša.

Sobe:
Hotel ima ukupno 140 soba. Standardne sobe površine 19 m²-25 m² i superior sobe površine 23 m²-32 m² namenjene su za smeštaj tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dvoje dece (treći i četvrti krevet su pomoćni).
Sve sobe imaju klima uređaj, sat TV, telefon, kupatilo (kozmetika u kupatilu, fen za kosu), mini frižider, mini bar (uz doplatu), wi-fi internet konekciju, balkon ili terasu, krevetac (na upit).

Usluga:
All inclusive, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.zanteparkhotels.gr

Napomena:
Obavezan dress code (formalan način odevanja) u javnim prostorijama i restoranu hotela. Omogućen pristup za osobe sa invaliditetom.


 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete