Call Centar 011 - 41 41 411

CONTESSA HOTEL    3*

ZAKINTOS / ZAKINTOS / GRČKA

Lokacija:
Ovaj porodični hotel nalazi se u mestu Argasi, na udaljenosti od 4 kilometra od glavnog grada Zakintosa, odnosno 5 kilometara od aerodroma. Autobuska stanica je udaljena oko 150 m od hotela sa koje se moguće prevesti u dva pravca: do glavnog grada ili do „Vasilikosa“ – čuvene zone lepih plaža.

Plaža:
Udaljen je 300 m od uske, peščane plaže.

Sadržaj hotela: 
24h recepcija, bašta, restoran, bazen, dečji bazen, bar kod bazena, snek bar, lobi, bilijar, stoni tenis, igralište za decu, grčko veče (uz doplatu), parking (ograničen broj parking mesta), prostor za odlaganje prtljaga, besplatan wi-fi u javnim delovima hotela.

Sobe:

Hotel raspolaže sa ukupno 90 smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju kupatilo (tuš ili kada), fen, klima uređaj (besplatno), TV, Wi Fi, mini frižider, ketler, sef (besplatno) i balkon ili terasu. Bebi krevetac je na upit - besplatno (obavezna najava u prilikom rezervacije).

Usluga:
Noćenje sa doručkom. Obroci se služe u restoranu na krovu, po principu švedskog stola, samoposluživanje. Mogućnost doplate za polupansion. Doplata za večeru: odrasli – 13 evra po osobi/danu, a deca 02-10 godina 8 evra po osobi/danu. Večera se služi po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:

www.contessahotel.gr

Napomena:
Porodičan hotel sa toplom atmosferom i gostoljubivim osobljem. Smešten je u mirnom delu Argasia, dok se iz njegove bašte pruža prelep pogled na planine i more. Dobar je izbor za goste koji žele da se u potpunosti opuste i relaksiraju.
 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete