Call Centar 011 - 41 41 411

MONA HOTEL    4*

ZLATIBOR / ZLATIBOR / SRBIJA

 
Lokacija:
Hotel se nalazi se u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra. Udaljen je 235 km jugozapadno od Beograda, na magistralnom pravcu Beograd – Podgorica - Jadran.
 
Hotelski sadržaj:
Wellness centar Mona omogućava potpuno opuštanje i misaono odvajanje od svakodnevnog stresa. Masaže i tretmani lica i tela potpuno okrepljuju organizam za samo nekoliko dana. Za goste hotela i Zlatibora u ponudi je nacionalna i internacionalna kuhinja u restoranima Vila i Perun, a ukoliko želite da se opustite uz omiljeno piće i poslasticu, tu je Lada bar. Za najmlađe hotel obezbeđuje dečiju igraonicu i organizovani animacijski program.
 
Sobe:
Hotel raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica raspoređenih u sobe i apartmane. Svaka soba ima odvojene ležajeve ili po potrebi francuski ležaj, TWC, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala sef, mini bar, fen za kosu, telefon i internet konekciju. Postoje posebne sobe koje mogu primiti i kućne ljubimce u skladu sa kućnim redom, kao i soba za osobe sa posebnim potrebama.
 
Usluga:
Polupansion. Doručak i večera se služe po principu švedskog stola.
 
Kontakt:
 
Napomena:
Tokom cele zimske sezone BESPLATAN ANIMACIJSKI PROGRAM decu.

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete