Call Centar 011 - 41 41 411

PALISAD HOTEL    4*

ZLATIBOR / ZLATIBOR / SRBIJA

Lokacija:
Hotel Palisad smešten je na 1000m nadmorske visine, i nalazi se u samom centru Zlatibora nadomak jezera i Kraljevog trga.
 
Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, kamin & lounge, dve kongresne sale. U okviru hotela na raspolaganju gostima je jacuzzi kada, finska sauna, teretana sa modernim gym spravama za vežbanje. Za sport i rekreaciju hotel Palisad svojim gostima nudi na korišćenje fudbalski teren, četiri teniska i jedan dečiji teniski teren koji se nalaze pored zlatiborskog jezera. Podloga teniskih terena je šljaka, a dimenzije fudbalskog terena su 100x65m.
 
Sobe:
Lux dvokrevetna soba (1/2) ukupne površine oko 40m?, sobe poseduju kupatila sa kadom ili tuš kabinom, sve sobe imaju telefonsku liniju, mini bar, TV, kablovski program i besplatni wireless i terasu sa pogledom na jezero; Superior dvokrevetna soba (1/2) ukupne površine oko 33m?, sobe poseduju kupatila sa kadom ili tuš kabinom, sve sobe imaju telefonsku liniju, mini bar, TV, kablovski program i besplatni wireless, standardna dvokrevetna soba (1/2) ukupne površine 23m?, sobe poseduju kupatila sa tuš kabinom, sve sobe imaju telefonsku liniju, TV, kablovski program i besplatni wireless, Klasik apartman, ukupna površina apartmana je oko 50m? (1/4) svi apartmani se sastoje od dve spavaće sobe, od kojih je jedna sa francuskim ležajem druga sa dva odvojena kreveta, Lux apartmani poseduju prostrani dnevni boravak, predsoblje i kupatilo sa kadom, sve sobe imaju mini bar, sef, telefonsku liniju, plazma TV, kablovski program i besplatni wirelles.
 
Usluga:
Polupansion. Doručak i večera se služe po prinicipu švedskog stola.
 
Kontakt:
 
Napomena:
U periodu rekonstrukcije hotela izgrađen je novi smeštajni A-blok, novi kongresni i wellnes centar, adaptiran je pansionski restoran, noćni klub, hol i smeštajni B-blok i Depandans.

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete