Call Centar 011 - 41 41 411

Cena

Cena od - do: 598 €-6000 €

Kategorija hotela

3STARS

3

4STARS

10

5STARS

19

Hotelski sadržaj

SPOLJAŠNJI BAZEN 21
DISKOTEKA 6

DUBAI, Rezultati pretrage
Ujedinjeni Arapski Emirati jesu federacija sedam emirata smeštenih na jugoistoku Arapskog poluostrva u jugozapadnoj Aziji, sa izlaskom na Persijski zaliv, i graniče sa Omanom i Saudijskom Arabijom. UAE se satoji od sedam država, nazvanih emirati: Dubai, Abu Dabi, Ajman, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, Umm al-Quwain. Praktično svaki emirat ima svoju vladu i autonomiju na ravni privrede, ekonomije i prava koji se razlikuju u svakom emiratu. Glavni i ujedno drugi po veličini grad je Abu Dabi. Ujedinjeni Arapski Emirati su gradovi kojim vladaju šeici. Karakteristična su nizije pustinjskog i polupustinjskog oblika. Klima je pustinjska i suptropska. Sav biljni svijet se gotovo nalazi u oazama, nema stalnih tokova. Od 60-ih godina glavni prihod UAE čini proizvodnja nafte. Danas se UAE smatra trećim proizvođačem nafte na Bliskom Istoku, iza Saudijske Arabije i Irana. U poslednjh dvadeset godina porastao je značaj ne-naftnog sektora, naročito trgovine, finansija, industrije i turizma. Temperature su veoma visoke tokom leta (od maja do oktobra meseca) i mogu da dostignu i do 49°C u unutrašnjosti zemlje, dok su priobalni delovi pošteđeni veoma visokih temperatura i imaju veći procenat vlažnosti vazduha. Prijatna klima preovlađuje tokom ostatka godine sa temperaturama između 20 i 35°C. Svakako najpoznatiji od svih 7 Ujedinjenih Arapskih Emirata je Dubai. Otkad je Šeik Maktum odlučio da novac zarađen od nafte preusmeri i uloži u turizam, Dubai doživljava konstantan napredak i danas, sa čuvenom Džumeira plažom, raznovrsnim šoping centrima, autentičnim arapskim bazarima, modernim oblakoderima, predstavlja pravu turističku oazu usred pustinje. Grad je podeljen u dva dela: Deira na severu i Bur Dubai na jugu. Posebnu draž ovoj destinaciji daje kontrast izmedu ultra modernog sa jedne strane i drevnog i tradicionalnog sa druge.
32 Rezultata je pronađeno 3 strana(e).
Prikaži po 
DELMON PALACE NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel je smesten u Deiri, na 5 minuta voznje od tržnog centra Deira.<...Detaljnije

24%Popust

Od 299 €

HILTON GARDEN INN MALL OF THE EMIRATES NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel gostima nudi besplatan šatl bus do Jumeirah gradske plaže. 

Od 529 €

IBIS STYLES DUBAI JUMEIRAH NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel nudi mogućnost besplatnog šatl busa do poznatog šoping centra Dubai mall i La Mer plaže u toku dana. 

17%Popust

Od 385 €

CASSELLES AL BARSHA NOCENJE SA DORUCKOM -
 Nalazi se ispred DG metro stanice, na 10 minuta šetnje od tržnog centra Emirates.
 Hotel nudi mogućnost besplatnog šatl busa do poznatih šoping centara (Dragon Mall, Outlet Mall) i La Mer i Jumeirah plaže u toku dana.
18%Popust

Od 389 €

GOLDEN TULIP AL BARSHA HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -
Nalazi se na samo nekoliko minuta od Dubai Internet City, KnowledgeVillage, Tecom i Palm Jumeirah.Hotel nudi mogućnost prevoza putnika šatl busom do poznatih plaža La Mer i Jumeirah, a od šoping centra Mall of the Emirates je na pešačkoj udaljenosti.
20%Popust

Od 393 €

ARMADA BLUE BAY NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel se nalazi u jednom od spektakularnih Armada tornjeva, u srcu Jumeirah Lake towers dela grada.Hotel nudi mogućnost prevoza putnika šatl busom do Dubai Marine i Jumeirah plaže.

19%Popust

Od 399 €

WYNDHAM MARINA NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel se nalazi se u okviru Dubai Marine, udaljen oko 30 minuta vožnje od aerodroma. Hotel nudi mogućnost prevoza putnika šatl busom do poznatih šoping centara Marina mall i Mall of Emirates. Od plaže je na pešačkoj udaljenosti.

14%Popust

Od 509 €

GHAYA GRAND HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel gostima nudi besplatan šatl bus do JBR  plaže. 

17%Popust

Od 449 €

RAMADA JUMEIRAH NOCENJE SA DORUCKOM -
Nalazi se u Al Mina Road-u, na 20-ak min vožnje od medjunarodnog aerodroma. Hotel nudi mogućnost prevoza putnika šatl busom do Kite plaže i šoping centra Dubai Mall. Od La mer plaže nalazi se na pešačkoj udaljenosti.

Od 515 €

AL KHOORY ATRIUM NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel Al Khoory Atrium smešten je u srcu Novog Dubaija 

10%Popust

Od 429 €

PARK INN BY RADISSON APART NOCENJE SA DORUCKOM -
Nalazi se 5km od Dubai International aerodroma

Od 485 €

PULLMAN JUMEIRAH LAKE TOWERS NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel se nalazi 32km jugozapadno od internacionalnog aerodroma Dubai. Hotel nudi mogućnost prevoza putnika šatl busom do  M Gallery plaže.

13%Popust

Od 493 €

GRAND MILLENIUM HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -
Nalazi se na Sheikh Zayed Road-u, u blizini Mall of the Emirates, na 5 min hoda od stanice metroa.Hotel nudi mogućnost besplatnog šatl busa do poznatih šoping centara.

15%Popust

Od 499 €

IBIS DEIRA CITY HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -
Nalazi se u centru grada, poslovnoj cetvrti Dubaia, ispred poznatog Diera City Center tržnog centra. U blizini je gradskog metroa, na 5 min vožnje od aerodroma.

Od 520 €

MARINA VIEW  NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel nudi mogućnost besplatnog šatl busa do poznatog šoping centara i Jumeirah plaže u toku dana. 

Od 575 €