Call Centar 011 - 41 41 411

Cena

Cena od - do: 898 €-5978 €

Kategorija hotela

3STARS

3

4STARS

12

5STARS

12

Hotelski sadržaj

SPOLJAŠNJI BAZEN 16
DISKOTEKA 2

DUBAI 27.12., Rezultati pretrage
Ujedinjeni Arapski Emirati jesu federacija sedam emirata smeštenih na jugoistoku Arapskog poluostrva u jugozapadnoj Aziji, sa izlaskom na Persijski zaliv, i graniče sa Omanom i Saudijskom Arabijom. UAE se satoji od sedam država, nazvanih emirati: Dubai, Abu Dabi, Ajman, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah, Umm al-Quwain. Praktično svaki emirat ima svoju vladu i autonomiju na ravni privrede, ekonomije i prava koji se razlikuju u svakom emiratu. Glavni i ujedno drugi po veličini grad je Abu Dabi. Ujedinjeni Arapski Emirati su gradovi kojim vladaju šeici. Karakteristična su nizije pustinjskog i polupustinjskog oblika. Klima je pustinjska i suptropska. Sav biljni svijet se gotovo nalazi u oazama, nema stalnih tokova. Od 60-ih godina glavni prihod UAE čini proizvodnja nafte. Danas se UAE smatra trećim proizvođačem nafte na Bliskom Istoku, iza Saudijske Arabije i Irana. U poslednjh dvadeset godina porastao je značaj ne-naftnog sektora, naročito trgovine, finansija, industrije i turizma. Temperature su veoma visoke tokom leta (od maja do oktobra meseca) i mogu da dostignu i do 49°C u unutrašnjosti zemlje, dok su priobalni delovi pošteđeni veoma visokih temperatura i imaju veći procenat vlažnosti vazduha. Prijatna klima preovlađuje tokom ostatka godine sa temperaturama između 20 i 35°C. Svakako najpoznatiji od svih 7 Ujedinjenih Arapskih Emirata je Dubai. Otkad je Šeik Maktum odlučio da novac zarađen od nafte preusmeri i uloži u turizam, Dubai doživljava konstantan napredak i danas, sa čuvenom Džumeira plažom, raznovrsnim šoping centrima, autentičnim arapskim bazarima, modernim oblakoderima, predstavlja pravu turističku oazu usred pustinje. Grad je podeljen u dva dela: Deira na severu i Bur Dubai na jugu. Posebnu draž ovoj destinaciji daje kontrast izmedu ultra modernog sa jedne strane i drevnog i tradicionalnog sa druge.
27 Rezultata je pronađeno 2 strana(e).
Prikaži po 
AL KHOORY ATRIUM NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel Al Khoory Atrium smešten je u srcu Novog Dubaija 

Od 565 €

ARMADA BLUE BAY NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel se nalazi u jednom od spektakularnih Armada tornjeva, u srcu Jumeirah Lake towers dela grada.Hotel nudi mogućnost prevoza putnika šatl busom do Dubai Marine i Jumeirah plaže.

Od 585 €

CASSELLES AL BARSHA NOCENJE SA DORUCKOM -
 Nalazi se ispred DG metro stanice, na 10 minuta šetnje od tržnog centra Emirates.
 Hotel nudi mogućnost besplatnog šatl busa do poznatih šoping centara (Dragon Mall, Outlet Mall) i La Mer i Jumeirah plaže u toku dana.

Od 559 €

CROWNE PLAZA NOCENJE SA DORUCKOM -
 Hotel je renoviran početkom 2013. godine.

Od 1655 €

DELMON PALACE NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel je smesten u Deiri, na 5 minuta voznje od tržnog centra Deira.<...Detaljnije

Od 449 €

DUKES HOTEL  NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel nudi mogućnost besplatnog prevoza putnika šatl busom do Marina mall-a i Mall of the Emirates.

 

51%Popust

Od 1251 €

FIRST CENTRAL HOTEL SUITES NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel gostima nudi besplatan šatl bus do La Mer gradske plaže. 

Od 565 €

GHAYA GRAND HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel gostima nudi besplatan šatl bus do JBR  plaže. 

Od 645 €

GOLDEN TULIP AL BARSHA HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -
Nalazi se na samo nekoliko minuta od Dubai Internet City, KnowledgeVillage, Tecom i Palm Jumeirah.Hotel nudi mogućnost prevoza putnika šatl busom do poznatih plaža La Mer i Jumeirah, a od šoping centra Mall of the Emirates je na pešačkoj udaljenosti.
19%Popust

Od 529 €

GRAND MILLENIUM HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -
Nalazi se na Sheikh Zayed Road-u, u blizini Mall of the Emirates, na 5 min hoda od stanice metroa.Hotel nudi mogućnost besplatnog šatl busa do poznatih šoping centara.

Od 715 €

HILTON DUBAI JUMEIRAH NOCENJE SA DORUCKOM -
Hotel je lociran u blizini Dubai-a Media Centra, na svega 30 minuta vožnje od aerodroma i u neposrednoj blizini velikih centara u Dubai-ju. Hotel poseduje privatnu plažu.

Od 1719 €

HILTON GARDEN INN MALL OF THE EMIRATES NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel gostima nudi besplatan šatl bus do Jumeirah gradske plaže. 

Od 669 €

HOLIDAY INN DOWNTOWN NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel se nalazi u Deiri u srcu Dubai-a, na 10 minuta vožnje od aerodroma.Hotel nudi mogućnost prevoza putnika šatl busom do Kite plaže.

Od 555 €

IBIS STYLES DUBAI JUMEIRAH NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel nudi mogućnost besplatnog šatl busa do poznatog šoping centra Dubai mall i La Mer plaže u toku dana. 

Od 549 €

LE MERIDIEN MINA SEYAHI NOCENJE SA DORUCKOM -
Udaljen samo par minuta od gradskih dešavanja, kulturnih sadržaja i najvećih šoping molova. Predstavlja odličnu početnu stanicu za otkrivanje Dubai-a.

Od 1739 €