Call Centar 011 - 41 41 411

Cena

Cena od - do: 36 €-360 €

Kategorija hotela

4STARS

2

APARTHOTEL

1

VILLA

1

Hotelski sadržaj

KOPANONIK ZIMA 2018-2019, Rezultati pretrageKopaonik je najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope. Pored toga što predstavlja jednu od najlepših planina u Srbiji, Kopaonik poseduje i neverovatan prirodni potencijal od oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine. Vrhunski uređeni tereni skijaškog centra Kopaonik pružaju neizmerno uživanje svim kategorijama skijaša, od početnika do skijaša vrhunskih sposobnosti i čine boravak na Kopaoniku nezaboravnim. Skijaški centar Kopaonik poseduje oko 55 km staza uređenih za alpsko skijanje i 12 km staza za nordijsko skijanje. Za ljubitelje noćnog skijanja tu je i osvetljena staza “Malo Jezero”.Osim toga, za najmlađe skijaše i sve druge početnike, koji prave svoje prve skijaške korake, postoji obezbeđen prostor „ski vrtića“ sa pokretnom trakom i karusel koja olakšava da se ovlada osnovnim skijaškim veštinama.
Pored staza za alpsko i nordijsko skijanje, skijaški centar Kopaonik poseduje i uređen snow-board park, na kome se organizuju mnoga takmičenja domaćeg i međunarodnog karaktera.

 

Rezultata je pronađeno 1 strana(e).
Prikaži po 
APART HOTEL KRALJEVI CARDACI NAJAM  -
Kraljevi Čardaci se nalaze 5 km od centra Kopaonika, u vikend naselju na glavnom putu.

Od 18 €

KRALJEVI CARDACI SPA POLUPANSION -

Kraljevi Čardaci se nalaze 5 km od centra Kopaonika, u vikend naselju na glavnom putu.  

Od 45 €

KOPAONIK VILA NAJAM  -
Vila Kopaonik nalazi se na nadmorskoj visini od 1710m i smeštena je u samom središtu turističkog centra Kopaonik, u neposrednoj blizini JAT-ovih apartmana sa direktnim prilazom sa glavne saobraćajnice.
10%Popust

Od 180 €

VILA ZVONCICA NAJAM  -

Vila Zvončica je novoizgradjen objekat apartmanskog tipa na Kopaoniku 

10%Popust

Od 180 €