Call Centar 011 - 41 41 411

Cena

Cena od - do: 1158 €-3078 €

Kategorija hotela

3STARS

2

4STARS

1

5STARS

5

Hotelski sadržaj

SPOLJAŠNJI BAZEN 7
DISKOTEKA 1

MAURICIJUS, Rezultati pretrage

Republika Mauricijus je ostrvska država u jugozapadnom delu Indijskog Okeana, 900km istočno od ostrva-države Madagaskar, 3000km od afričke obale. Glavni i najveći grad je Port Luis.Ostrvo Mauricijus, otkriveno od strane Portugalaca u 16. veku, nije bilo naseljeno sve do 17. veka. Kao holandsku koloniju naseljavaju je trgovci, farmeri, njihovi robovi, radnici, umetnici...Mauricijus (Ile Maurice) dobija ime po holandskom princu Morisu od Nasaua. Početkom 18 veka Mauricijus postaje francuska kolonija, početkom 19. veka britanska kolonija. Dan danas su francuske institucije na ostrvu očuvane, francuski jezik rasprostranjeniji od engleskog. Govori se i kreolski jezik. Mauricijus predstavlja neobičan spoj kultura i različitih religija, što je rezultiralo bogatom kuhinjom. Koralni greben, koji okružuje veći deo ostrva, na jednom svom delu stvara blago tirkizno more, na drugom zadivljujuće talase. Peščane plaže, ukupne dužine 330km, brojne lagune, tajnovite uvale, mistične pećine, vulkan Cerfs-čija je unutrašnjost kratera pošumljena, bujna tropska vegetacija, veličanstven vodopad Aleksandra, najveći botanički vrt na svetu Sir Seewoosagur Romgoolam, čine Mauricijus jednu od omiljenih svetskih turističkih destinacija. Ostrvo je poznato i po izumrloj ptici Dodo, koja je istrebljena tokom holandske kolonizacije. Bogatstvo prirodnih lepota i prijatna klima čine ga idealnim za porodični odmor, golfere i romantično putovanje.
Rezultata je pronađeno 1 strana(e).
Prikaži po 
CONSTANCE BELLE MARE PLAGE HOTEL POLUPANSION -
Hotel se nalazi na istočnoj obali Mauricijusa, u blizini golf terena Legend sa 18 rupa. Udaljen je 50km od aerodroma.

Od 1469 €

HERITAGE AWALI GOLF AND SPA RESORT ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi na južnoj obali Mauricijusa, pored golf terena sa 9 i 18 rupa (površine 100 hektara).

Od 1539 €

LE MERIDIEN ILE MAURICE HOTEL POLUPANSION -
Nalazi se na severozapadnoj obali Mauricijusa, u zalivu Pointe aux Piments. Udaljen je 15km od galvnog grada Port Luis i 60km od aerodroma.

Od 989 €

LONG BEACH HOTEL POLUPANSION -
Nalazi se na istocnoj obali ostrva, 1h vožnje od aerodroma i 1:15h vožnje od glavnog grada Port Louis.

Od 1339 €

MARITIM HOTEL POLUPANSION -
Ovaj luksuzni hotel okružen je tropskom vegetacijom i idealno lociran u “Turtle Bay” – prvom pomorskom nacionalnom parku, na severozapadnoj obali, koja je ujedno i najsuncanija oblast.

Od 869 €

THE RESIDENCE MAURITIUS HOTEL POLUPANSION -
The Residence Mauritius se nalazi na sopstvenoj, pešcanoj plaži u mestu Belle Mare, na istocnoj obali ostrva Mauricijus.

Od 1449 €

VERANDA GRAND BAIE HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -
Okružen tropskim vrtom, sa direktnim pristupom peščanoj plaži. Nalazi se na severnoj obali Mauricijusa, u centru Grand Bay-a, u blizini mnogobrojnih restorana, kafea, prodavnica.

Od 579 €

VERANDA POINTE AUX BICHES POLUPANSION -
Hotel se nalazi na severozapadnoj obali Mauricijusa. Udaljen je 15km od glavnog grada Port Luis, 7km od Grand Baie, 54 km od aerodroma.

Od 819 €