Big Blue – Leto 2017. Turska, Grčka, Španija, Letovanje.

Cena

Cena od - do: 930 €-5560 €

Kategorija hotela

3STARS

3

3STARSP

1

4STARS

7

5STARS

24

Hotelski sadržaj

POSLOVNI CENTAR 1
SPOLJNI BAZEN 27
DISKOTEKA 20
MENJAČNICA 6
BigBlue

BigBlue

BigBlue

BigBlue

BigBlue

KEMER LETO 2017, Rezultati pretrage
Kemer je smešten u podnožju planine Taurus, 40 km zapadno od Antalije.
Goynuk i Beldibi na severu Kemera i Kiriš, Camyuva i Tekirova na jugu Kemera, predstavljaju poznate turističke oblasti koje nude brojne hotele sa naglašenim komforom i originalnim sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje uređenim stazama, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskotekama i klubovima.
Tokom aprila u Kemeru se održava poznati karneval a u proleće poznata trka jahti izmedu Kemera i Girne (severni Kipar).
U blizini Kemera su ostaci grada Phaselisa u kome su najbolje sačuvani spomenici iz rimskog perioda.
Ljubiteljima prirode preporučujemo odlazak do planine Tahtali, jednog od najviših vrhova planinskog venca Taurus, do koje se može stići žičarom za dvadesetak minuta vožnje. Sa jedne strane pruža se pogled na divlji i nesavladan Tauris pod snegom čak i u avgustu, a sa druge na najlepša letovališta regije.
Iz Kemera se može organizovati i poseta antičkom gradu Myri, današnjem Demreu. Ova oblast posebno je zanimljiva pravoslavnim vernicima jer je baš u ovom delu Turske rođen Sveti Nikola. Prirodne lepote takođe možete doživeti i na krstarenju obilazeći potopljena ostrva Kekovu i Simenu.
Kombinacija planina i borovih šuma, kristalno čisto more, luksuzni hoteli i predivne šljunkovite plaže učiniće vaše letovanje nezaboravnim.

BigBlue
35 Rezultata je pronađeno 3 strana(e).
Prikaži po 
CAMYUVA  BEACH HOTEL ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 60 km od aerodroma u Antaliji,6 km od Kemera. Hotel se nalazi u centru Camjuve a do plaze se prelazi ulica koja je niskog inteziteta saobracaja. Na plazi gosti imaju bar koji je ukljucen u cenu. Camyuva Beach je dobro ocenje hotel na internet portalima.

Od 465 €

NAR HOTEL ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 50 km od aerodroma u Antaliji, nalazi se u Kemeru, 200 m od sopstvene plaže.Otvoren je 2002.godine, a renoviran je 2008. godine. Hotel se nalazi u centru Kemera na 300 m od glavnog setalista.

Od 465 €

FAME HOTEL KEMER ALL INCLUSIVE -

Hotel je udaljen 50 km od aerodroma u Antaliji, u centru Kemera na 250 m od obale mora. Hotel je otvoren 2014. gdoine. Preporuka za goste koji zele smestaj u centru Kemera.

Od 480 €

FAME RESIDENCE GOYNUK ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen je 40 km od aerodroma u Antaliji, od centra Antalije 30 km, a od centra Kemera 10 km, nalazi se u mestu Gojnuk.

Od 483 €

AMBASSADOR HOTEL KEMER ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji, nalazi se u centru Kemera, na šetalištu. Enterijer hotela je moderno uredjen kao i sobe. Hotel je preporuka za goste koji zele smestaj u samom centru Kemera.

Od 496 €

VALERI BEACH ALL INCLUSIVE -

Hotel je udaljen 55 km od aerodroma u Antaliji, nalazi se u centru Kemera 

Od 498 €

SIRIUS KEMER HOTEL ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS Hotel se nalazi na 75km od aerodroma u Antaliji, 20km od centra Kemera, u mestu Tekirova, na 120 m od sopstvene plaže.

Od 510 €

GOLDEN LOTUS HOTEL ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi na oko 55 kilometara od aerodroma u Antaliji, u Kemeru, na samoj obali mora. Hotel je dobro ocenjen na internet portalima i ima veliki broj povratnih klijenata.

Od 534 €

FAME RESIDENCE BEACH PARK ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi u Kemeru, na obali mora, udaljen 50 km od aerodroma u Antaliji. Izgrađen je 1996 , ukupne površine 2500 m2.

Od 535 €

VIKING NONA BEACH ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 55km od aerodroma u Antaliji, nalazi se u centru Kemera. Hotel se nalazi na obali, a od plaže ga deli šetalište.

Od 565 €

VIKING STAR HOTEL ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 55km od aerodroma u Antaliji, a od centra Antalije 45km. Nalazi se u Kemeru, pored glavne pošte. Udaljen 600m od obale, a hotelski kompleks se prostire na površini od 6000m².

Od 605 €

FAME RESIDENCE KEMER ALL INCLUSIVE -

Hotel je udaljen 50 km od aerodroma u Antaliji, u centru Kemera.Hotel je otvoren 2002.god. a renovia 2011. godine. Odlican gradski hotel koji je lociran na setalistu na samoj plazi. Preporuka za sve tipove gostiju.

Od 607 €

CRYSTAL AURA BEACH RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS Nalazi se u Kemeru. Udaljen je 55 km od aerodroma u Antaliji. Sagrađen je 2004. godine, a poslednje renoviranje hotela izvršeno 2012. godine. Hotel se nalazi u izuzetno lepom okruženju. Zahvaljujući brojnim i raznovrsnim sadržajima koje nudi, prvenstveno se preporučuje porodicama sa deco...Detaljnije

Od 634 €

CRYSTAL FLORA BEACH HV-1 ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS
Hotel se nalazi 35 km od aerodroma u Antaliji, 15 km od Kemera, u mestu Beldibi, na samoj obali mora. Hotelski kompleks je u zelenilu i ima veliki broj sadrzaja za sve tipove gostiju.

Od 634 €

CRYSTAL DELUXE RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS
Hotel se nalazi 56 km od aerodroma u Antaliji i 38 km od centra Antalije u Kemeru, 75 metara od plaže. Hotel ima lepo uredjene prostrane sobe, hotel se nalazi u samom centru Kemera.

Od 649 €