Big Blue – Leto 2017. Turska, Grčka, Španija, Letovanje.

Cena

Cena od - do: 1293 €-2318 €

Kategorija hotela

4STARS

1

5STARS

21

Hotelski sadržaj

SPOLJNI BAZEN 22
DISKOTEKA 17
MENJAČNICA 14

ANTALIJA LETO 2017, Rezultati pretrage
Antalija je glavni i najveći grad ove turske rivijere. Nalazi se na krajnjem jugu Turske, u antalijskom zalivu na obali sredozemnog mora i predstavlja biser mediterana. U zaleđu Antalije se nalazi planina Taurus, prekrivena borovim šumama.
Grad se sastoji iz dva centra: savremeni - sa atraktivnim bulevarima, brojnim šoping centrima, bogatim noćnim životom, šetalištima pod palmama i stari centar Kaleiči – koji je podignut oko stare luke, sa uskim popločanim ulicama, starim drvenim kućama oivičenim gradskim zidinama.
Plaža Lara, duga 8 km, sa brojnim luksuznim hotelima nalazi se na svega 10 km od aerodroma u Antaliji, a plaža Konyaalti na oko 15 km. Između ovih plaža je visoka litica sa koje se spušta reka Duden i uliva u Sredozemno more praveći vodopad visine 15 m.
Antalija je grad sa preko 300 sunčanih dana u godini i zato je jedno od najposećenijih mesta u Turskoj. Bogata istorija, moderna zdanja, bogat noćni provod i prelepa priroda, čine Antaliju idealnom turističkom destinacijom.

BigBlue
22 Rezultata je pronađeno 2 strana(e).
Prikaži po 
GRAND PARK LARA ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi 14 km od aerodroma u Antaliji, a od centa grada udaljen je 16 km. Izgrađen je 2013. godine i obuhvata površinu od 35.000 m². Preporuka za goste koji žele da budu blizu areodroma na Lara plaži po nižim cenama.

Od 647 €

PORTO BELLO HOTEL RESORT ALL INCLUSIVE -

Gradski hotel sa dobrom uslugom.Hotel je dobro lociran u odnosu na centar Antalije i šoping centre do kojih se lako stiže  i javnim prevozom.

Od 700 €

WOW TOPKAPI PALACE ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS
Gosti mogu da koriste sve sadržaje hotela Wow Kremlin Palace. Preporuka za porodice sa decom. Hotel nudi besplatan smestaj za dvoje dece.

Od 738 €

WOW KREMLIN PALACE ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS
Gosti mogu da koriste sve sadržaje hotela Wow Topkapi Palace. Preporuka za porodice sa decom. Hotel nudi besplatan smestaj za dvoje dece.

Od 755 €

WIND OF LARA  ULTRA ALL INCLUSIVE -

Hotel je udaljen 12 km od centra grada, 19 km od aerodroma u Antaliji. 

Od 765 €

CONCORDE DELUXE RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -

Hotel je udaljen 12 km od aerodroma u Antaliji i 16 km od centra Antalije.Sagrađen je 2005 godine na površini od 62 000 m²,na svojoj pešcanoj plaži. Posbeno izdvajamo dobru uslugu u hotelu i lepo uređene zelene površine. Preporuka za sve tipove gostiju.<...Detaljnije

Od 774 €

FAME RESIDENCE LARA HOTEL ALL INCLUSIVE -

Hotel je udaljen oko 14 km od aerodroma i 16 km od centra grada, na samoj obali mora. Otvoren je 2006 godine na površini oko 55 000 m². Hotel ima veliki broj sadrzaja za sve tipove gostiju.

Od 802 €

ROYAL WINGS HOTEL ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel sa najboljim Aqua parkom u Antaliji i odličnim sadržajima za decu.Preporuka za porodice sa decom. Blizu hotela prolazi gradski prevoz kojim se može stići do centra Antalije.

Od 844 €

ROYAL HOLIDAY PALACE ULTRA ALL INCLUSIVE -
Nov moderan hotel.Odlikuje se prostranim i luksuznim sobama i velikim brojem sadržaja za sve tipove gostiju. Blizu hotela prolazi gradski prevoz kojim se može stići do centra Antalije.

Od 844 €

HOTEL SU POLUPANSION -
Hotel je udaljen 1.5 km od centra Antalije, 15 km od aerodroma u Antaliji, 50 m od sopstvene plaže. Originalno dizajniran hotel, nalazi se blizu centra Antalije i Migros šoping centra. U blizini hotela se nalazi Beach park u kome se nalazi veliki broj kafica i restorana.

Od 875 €

ASKA LARA RESORT ALL INCLUSIVE -

Hotel je smešten na Lara plaži, u oblasti Kundu. Od aerodroma je udaljen 12 km 

Od 885 €

LIBERTY HOTELS LARA ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS

Hotel je smešten istočno od grada Antalije, na poznatoj Lara plaži 

Od 890 €

BARUT LARA  ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi u velikom kompleksu i svom sastavu ima veliki broj sadržaja za sve tipove gostiju. Usluga u hotelu je na viskom nivou. Blizu hotela prolazi gradski prevoz kojim se može stići do centra Antalije.

Od 907 €

MIRACLE RESORT HOTEL ULTRA ALL INCLUSIVE -
Moderan hotel sa prostranim sobama i dobrim Spa centrom.Odličan odnos cene i kvaliteta.Preporuka za sve tipove gostiju. Blizu hotela prolazi gradski prevoz kojim se može stići do centra Antalije.

Od 930 €

DELPHIN DIVA  ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel ima kompaktnu regiju sa velikim brojem sadržaja za decu i odrasle.Preporuka za sve tipovegostiju. Blizu hotela prolazi gradski prevoz kojim se može stići do centra Antalije.Ispred hotela se nalazi tržni centra.

Od 932 €