Call Centar 011 - 41 41 411

Cena

Cena od - do: 749 €-1390 €

Kategorija hotela

3STARS

3

3STARSP

1

4STARS

21

4STARSP

1

5STARS

19

Hotelski sadržaj

ALANJA LETO 2018, Rezultati pretrage

Alanja, grad smešten na jugoistoku mediteranske obale, udaljena je 120 km od aerodroma u Antaliji i predstavlja jedan od najlepših turističkih centara na turskoj rivijeri. Smeštena je u velikom zalivu, između planine Taurus na severu i Sredozemnog mora na jugu.
Za ljubitelje peščanih plaža hoteli u centru Alanje su odličan izbor. Jedna od najlepših turskih plaža, poznata kao Kleopatrina plaža, prostire se od centa grada ka zapadu, a plaža Kejkubt ka istoku.
Alanja je u antičko vreme bila pomorska baza poznata pod imenom Coracesium. Grad je osnovan još u 4 veku p.n.e, a za vreme vladavine Seldžuka ovaj grad menja ime u Alainye. Tek 1935. godine, kada je Kemal Paša Ataturk posetio ovaj grad, nazvao ga je Alanja.
Najimpozantnije obeležje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana. Gradom dominira osmougaona Crvena kula, simbol Alanje, koja je jedinstvena po svom arhitektonsom rešenju. Danas se u ovoj kuli nalazi Etnografski muzej.
U samom centru grada možete posetiti Dalmataš pećinu gde se mogu viditi posebne formacije stena. Brodom možete posetiti Fosforlu pećinu sa fosforescentnim kamenjem, Kizlar pećinu gde su pirati držali svoje zarobljenice i Asiklar pećinu, pećinu ljubavnika.
Ovaj grad danas predstavlja predivni turistički centar sa mnoštvom hotela, restorana, kafića i barova, ali takođe i 3 plaže sa plavom zastavom. Od gradskog parka, put ide duž obale do luke, pored koga su brojni butici rukotvorina, kože, odeće, nakita.
Područje Alanje odlikuju veoma izraženi kontrasti - duge plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Često je nazivaju i „Мајоrka turske obale“.

BigBlue
45 Rezultata je pronađeno 3 strana(e).
Prikaži po 
RUBI PLATINUM HOTEL & SPA ULTRA ALL INCLUSIVE -
LUKSUZNO! Jedan od najluksuznijih hotela u Alanji. Izuzetna usluga, veliki broj sadržaja i raznovrsna hrana. Preporuka za sve vrste odmora.  
11%Popust

Od 653 €

LONICERA RESORT & SPA HOTEL ALL INCLUSIVE -
ZA PORODICE SA DECOM

Nov hotel na prostranoj plaži. Nudi pregršt sadržaja za sve vrste odmora.

Od 590 €

XPERIA SARAY BEACH ALL INCLUSIVE -
NA PLAŽI
Hotel se odlikuje dobrom uslugom i jedini je hotel koji ima AI inclusive koncept na Kleopatrinoj plaži. Svi prateći sadržaji u hotelu su za preporuku. 

Od 510 €

XPERIA GRAND BALI HOTEL ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS
Odličan gradski hotel sa dobrom uslugom i prostranim lepo uređenim sobama koje po našem mišljenju zaslužuju zvezdicu više. Hotel je pozicioniran u Alanji u blizini Damlataš pećine i puta koji vodi do starog grada. Kleopatrina plaža je udaljena od hotela 200 m.
10%Popust

Od 420 €

GARDENIA BEACH ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS

Hotel se nalazi u slikovitom Justinianovom zalivu na peščanoj plaži. Preporuka za porodice sa decom. 

Od 480 €

ANTIQUE ROMAN PALACE ALL INCLUSIVE -
Hotel je dobro ocenjen od strane klijenata Big Blue-a.

Od 485 €

LONICERA WORLD ALL INCLUSIVE -
ZA PORODICE SA DECOM
Najbolji hotel sa 4* u Alanji. Hotel ima veliku regiju sa mnogo sadržaja za sve tipove gostiju. U blizini hotela nalazi se stanica gradskog prevoza koji vozi do centra Alanje.
 
 

Od 550 €

SAPHIR RESORT & SPA ALL INCLUSIVE PLUS -
ZA PORODICE SA DECOM
Savremen hotel koji ima malu kompaktnu regiju i velike standardne sobe u koje se mogu smestiti tri odrasle osobe i jedno dete. Lepa peščana plaža. Preporuka za porodice sa decom. 
6%Popust

Od 588 €

BEACH CLUB DOGANAY ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel ima dobru uslugu, prostrane sobe i prijatnu atmosferu. Do hotelske plaže se dolazi podzemnim prolazom. Hotel ima svoj bus servis od centra Alanje.

Od 510 €

KANDELOR HOTEL ALL INCLUSIVE -
U CENTRU GRADA! Udobno smešten u mirnoj ulici u centru grada. Odličan izbor i za mlade i za porodice sa decom.
11%Popust

Od 419 €

BOTANIK HOTEL & RESORT ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi u botaničkoj bašti sa preko 1500 različitih vrsta biljaka. Po mnogim forumima ovaj hotel je proglašen kao najbolji hotel za porodice sa decom zbog svojih sadržaja i odlične animacije. Preporuka za sve tipove gostiju. 
25%Popust

Od 635 €

ELYSEE BEACH  POLUPANSION -
HOTEL NA PLAŽI Hotel se nalazi na idealnoj lokaciji u odnosu na centar Alanje i jedan je od retkih hotela koji su pozicionirani direktno na Kleopatrinoj plaži.

Od 405 €

INSULA RESORT & SPA  ULTRA ALL INCLUSIVE -
HOTEL NA PLAŽI Ekonomičnih 5* na dobroj lokaciji. Preporuka za porodice sa decom.
21%Popust

Od 463 €

GRAND BAYAR BEACH ALL INCLUSIVE -
EKONOMIČAN HOTEL

Ekonomičan hotel nedaleko od centra grada, kompaktna regija i ljubazno osoblje preporuka su za miran odmor za sve tipove gostiju. 

Od 410 €

DINLER HOTEL ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS

Hotel je u predgrađu Kargidžak, 15 km od centra Alanje. Dobar odnos cene i kvaliteta usluge.

Od 425 €