Big Blue – Leto 2017. Turska, Grčka, Španija, Letovanje.

Cena

Cena od - do: 820 €-1920 €

Kategorija hotela

3STARS

2

3STARSP

1

4STARS

14

4STARSP

1

5STARS

17

Hotelski sadržaj

SPOLJNI BAZEN 30
DISKOTEKA 16
MENJAČNICA 12

ALANJA LETO 2017, Rezultati pretrage

Alanja, grad smešten na jugoistoku mediteranske obale, udaljena je 120 km od aerodroma u Antaliji i predstavlja jedan od najlepših turističkih centara na turskoj rivijeri. Smeštena je u velikom zalivu, između planine Taurus na severu i Sredozemnog mora na jugu.
Za ljubitelje peščanih plaža hoteli u centru Alanje su odličan izbor. Jedna od najlepših turskih plaža, poznata kao Kleopatrina plaža, prostire se od centa grada ka zapadu, a plaža Kejkubt ka istoku.
Alanja je u antičko vreme bila pomorska baza poznata pod imenom Coracesium. Grad je osnovan još u 4 veku p.n.e, a za vreme vladavine Seldžuka ovaj grad menja ime u Alainye. Tek 1935. godine, kada je Kemal Paša Ataturk posetio ovaj grad, nazvao ga je Alanja.
Najimpozantnije obeležje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana. Gradom dominira osmougaona Crvena kula, simbol Alanje, koja je jedinstvena po svom arhitektonsom rešenju. Danas se u ovoj kuli nalazi Etnografski muzej.
U samom centru grada možete posetiti Dalmataš pećinu gde se mogu viditi posebne formacije stena. Brodom možete posetiti Fosforlu pećinu sa fosforescentnim kamenjem, Kizlar pećinu gde su pirati držali svoje zarobljenice i Asiklar pećinu, pećinu ljubavnika.
Ovaj grad danas predstavlja predivni turistički centar sa mnoštvom hotela, restorana, kafića i barova, ali takođe i 3 plaže sa plavom zastavom. Od gradskog parka, put ide duž obale do luke, pored koga su brojni butici rukotvorina, kože, odeće, nakita.
Područje Alanje odlikuju veoma izraženi kontrasti - duge plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Često je nazivaju i „Мајоrka turske obale“.

BigBlue
35 Rezultata je pronađeno 3 strana(e).
Prikaži po 
CLUB BAYAR BEACH HOTEL ALL INCLUSIVE -

Hotel je udaljen 130 km od aerodroma u Antaliji, 3 km od centra Alanje, na km od mesta Oba. 

Od 410 €

ELYSEE BEACH  POLUPANSION -
Hotel Elysee beach je udaljen 125 km od aerodroma u Antaliji, i 800 metara od centra Alanje. Hotel je izgrađen 1996 godine. Hotel se nalazi na idealnoj lokaciji u odnosu na centar Alanje i jedan je od retkih hotela koji su locirani direktno na Kleopatrinoj plaži.

Od 415 €

GRAND BAYAR BEACH ALL INCLUSIVE -

Hotel je udaljen 110 km od aerodroma u Antaliji, 3 km od centra Alanje, u mestu Obagol. 

Od 425 €

XPERIA GRAND BALI HOTEL ALL INCLUSIVE -
Odličan gradski 4* hotel sa dobrom uslugom i prostranim lepo uređenim sobama koje po našem mišljenju zaslužuju zvezdicu više.Hotel je lociran u Alanji  u blizini Dalmatas pećine i puta koji vodi na stari grad.Kleopatrina plaža je udaljena od hotela 100 m.

Od 427 €

SAVK HOTEL POLUPANSION -

Hotel je smešten direktno na Kleopatrinoj plaži u širem centru Alanje,od Antalijskog aerodroma je udaljen 125 km. 

Od 440 €

XPERIA KANDELOR HOTEL ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS Hotel je udaljen 120 km od aerodroma u Antaliji i nalazi se u centru Alanje.Sagradjen je 1993. godine a renoviran je 2011.godine

Od 465 €

ANTIQUE ROMAN PALACE ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 110 kilometara od aerodroma u Antaliji, 2 kilometra od centra Alanje. Sagrađen je 1989. godine, a renoviran je 2012. godine i zauzima površinu od 3.217 m². Do centra Alanje može se doći šetalištem uz more.

Od 487 €

TAC PREMIER HOTEL & SPA ALL INCLUSIVE -
Tac Premier hotel se nalazi u centru Alanje. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 120 km. Hotel se nalazi na idealnoj lokaciji blizu centra Alanje i preko puta Kleopatrine plaže.Preporuka za sve tipove gostiju.

Od 495 €

GRAND OKAN HOTEL POLUPANSION -

Hotel se nalazi 50 m od Kleopatrine plaže na idealnoj lokaciji u širem centru Alanje,od Antalijskog aerodroma je udaljen 125 km. 

Od 500 €

BEACH CLUB DOGANAY ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel ima dobru uslugu, prostrane sobe i prijatnu atmosferu.Pogodan je za sve tipove gostiju.Do hotelske plaže se dolazi podzemnim prolazom.Hotel ima svoj bus servis od centra Alanje.

Od 525 €

TITAN GARDEN HOTEL ALL INCLUSIVE -

Hotel je udaljen 110 km od aerodroma u Antaliji, 12 km od centra Alanje, 800 m od mesta Konakli. Otvoren je 2003. godine. 

Od 525 €

DINLER HOTEL ALL INCLUSIVE -

Hotel Dinler Alanya je smešten na obali mora u oblasti Kargičak. 

Od 535 €

INSULA RESORT & SPA  ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 110 km od aerodroma u Antaliji, 110 kilometara od Alanje, 200 metara od oblasti Konakli i nalazi se na samoj obali mora.

Od 551 €

CLUB HOTEL CARETTA BEACH ALL INCLUSIVE -

Hotel je udajen 110 km od aerodroma u Antaliji, 12 km od Alanje, i 1 km od mesta Konakli. 

Od 555 €

TITAN SELECT HOTEL ALL INCLUSIVE -

Hotel je udaljen 110 km od aerodroma u Antaliji, 12 km od centra Alanje, 800 m od mesta Konakli.

 

Od 565 €