Call Centar 011 - 41 41 411

Cena

Cena od - do: 704 €-1347 €

Kategorija hotela

3STARS

1

3STARSP

2

4STARS

15

4STARSP

1

5STARS

18

Hotelski sadržaj

SPOLJAŠNJI BAZEN 33
DISKOTEKA 16

ALANJA LETO 2019, Rezultati pretrage

Alanja, grad smešten na jugoistoku mediteranske obale, udaljena je 120 km od aerodroma u Antaliji i predstavlja jedan od najlepših turističkih centara na turskoj rivijeri. Smeštena je u velikom zalivu, između planine Taurus na severu i Sredozemnog mora na jugu.
Za ljubitelje peščanih plaža hoteli u centru Alanje su odličan izbor. Jedna od najlepših turskih plaža, poznata kao Kleopatrina plaža, prostire se od centa grada ka zapadu, a plaža Kejkubt ka istoku.
Alanja je u antičko vreme bila pomorska baza poznata pod imenom Coracesium. Grad je osnovan još u 4 veku p.n.e, a za vreme vladavine Seldžuka ovaj grad menja ime u Alainye. Tek 1935. godine, kada je Kemal Paša Ataturk posetio ovaj grad, nazvao ga je Alanja.
Najimpozantnije obeležje je svakako tvrđava sagrađena u periodu vladavine Seldžuka. Dugačka je 7 km i sa preko stotinu kula jedna je od najpoznatijih tvrđava u ovom delu Mediterana. Gradom dominira osmougaona Crvena kula, simbol Alanje, koja je jedinstvena po svom arhitektonsom rešenju. Danas se u ovoj kuli nalazi Etnografski muzej.
U samom centru grada možete posetiti Dalmataš pećinu gde se mogu viditi posebne formacije stena. Brodom možete posetiti Fosforlu pećinu sa fosforescentnim kamenjem, Kizlar pećinu gde su pirati držali svoje zarobljenice i Asiklar pećinu, pećinu ljubavnika.
Ovaj grad danas predstavlja predivni turistički centar sa mnoštvom hotela, restorana, kafića i barova, ali takođe i 3 plaže sa plavom zastavom. Od gradskog parka, put ide duž obale do luke, pored koga su brojni butici rukotvorina, kože, odeće, nakita.
Područje Alanje odlikuju veoma izraženi kontrasti - duge plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Često je nazivaju i „Мајоrka turske obale“.

BigBlue
37 Rezultata je pronađeno 3 strana(e).
Prikaži po 
DINLER HOTEL ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS

Hotel je u predgrađu Kargidžak, 15 km od centra Alanje. Dobar odnos cene i kvaliteta usluge.

7%Popust

Od 396 €

KANDELOR HOTEL ALL INCLUSIVE -
U CENTRU GRADA! Udobno smešten u mirnoj ulici u centru grada. Odličan izbor i za mlade i za porodice sa decom.
15%Popust

Od 448 €

KLEOPATRA AZAK BEACH HOTEL  ALL INCLUSIVE -
U GRADU

 Hotel na prestižnoj lokaciji

12%Popust

Od 383 €

WASA CITY HOTEL ALL INCLUSIVE -

Udaljen je 125 km od aerodroma u Antaliji. Pozicioniran je u centru Alanje 

17%Popust

Od 352 €

ANTIQUE ROMAN PALACE ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel je dobro ocenjen od strane klijenata Big Blue-a.
19%Popust

Od 391 €

LONICERA WORLD ULTRA ALL INCLUSIVE -
ZA PORODICE SA DECOM
Najbolji hotel sa 4* u Alanji. Hotel ima veliku regiju sa mnogo sadržaja za sve tipove gostiju. U blizini hotela nalazi se stanica gradskog prevoza koji vozi do centra Alanje.
 
 
12%Popust

Od 499 €

SAPHIR RESORT & SPA ALL INCLUSIVE PLUS -
ZA PORODICE SA DECOM
Savremen hotel koji ima malu kompaktnu regiju i velike standardne sobe u koje se mogu smestiti tri odrasle osobe i jedno dete. Lepa peščana plaža. Preporuka za porodice sa decom. 
25%Popust

Od 485 €

GARDENIA BEACH ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS

Hotel se nalazi u slikovitom Justinianovom zalivu na peščanoj plaži. Preporuka za porodice sa decom. 

14%Popust

Od 436 €

BEACH CLUB DOGANAY ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel ima dobru uslugu, prostrane sobe i prijatnu atmosferu. Do hotelske plaže se dolazi podzemnim prolazom. Hotel ima svoj bus servis od centra Alanje.
11%Popust

Od 451 €

BOTANIK PLATINUM ALL INCLUSIVE -
ZA PORODICE SA DECOM Nov, savremen hotel na plaži sa velikim brojem sadržaja za sve tipove gostiju.
22%Popust

Od 674 €

BOTANIK HOTEL & RESORT ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi u botaničkoj bašti sa preko 1500 različitih vrsta biljaka. Po mnogim forumima ovaj hotel je proglašen kao najbolji hotel za porodice sa decom zbog svojih sadržaja i odlične animacije. Preporuka za sve tipove gostiju. 
22%Popust

Od 666 €

ELYSEE BEACH  POLUPANSION -
HOTEL NA PLAŽI Hotel se nalazi na idealnoj lokaciji u odnosu na centar Alanje i jedan je od retkih hotela koji su pozicionirani direktno na Kleopatrinoj plaži.
10%Popust

Od 375 €

INSULA RESORT & SPA  ULTRA ALL INCLUSIVE -
HOTEL NA PLAŽI Ekonomičnih 5* na dobroj lokaciji. Preporuka za porodice sa decom.
25%Popust

Od 466 €

RUBI HOTEL ALL INCLUSIVE -
Hotel zvanicno ima 5* ali naše je mišljenje da zaslužuje 4+*.Hotel je jedan od prvo otvorenih hotela u Alanji i nalazi se na lepoj pešcanoj plaži.A Blok se nalazi na plaži, a B Blok je preko ulice.U blizini hotela nalazi se stanica gradskog prevoza koji vozi do centra Alanje.
...Detaljnije
16%Popust

Od 414 €

DELPHIN DELUXE RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
PREPORUČUJEMO
Jedan od najboljih hotela u Alanji, odlikuje se odličnom uslugom, velikim izborom hrane i pića. Hotel ima veliku regiju sa mnogo različitih sadržaja. Preporuka za sve tipove gostiju.
 
22%Popust

Od 674 €