Big Blue – Leto 2017. Turska, Grčka, Španija, Letovanje.

Cena

Cena od - do: 1161 €-5090 €

Kategorija hotela

5STARS

35

Hotelski sadržaj

SPOLJNI BAZEN 35
DISKOTEKA 25
MENJAČNICA 18
BANKOMAT 1
POSLOVNI CENTAR 1
BigBlue

BigBlue
BigBlue

BigBlue

BigBlue

BELEK LETO 2017, Rezultati pretrage
Belek sa svojom sjajnom pozicijom na svega 40 kilometara od antalijskog aerodroma i mnoštvom luksuznih hotela okruženih gustim borovim šumama is a dugim peščanim plažama predstavlja idealnu destinaciju za letnji odmor.
Dobra pozicija Beleka, u čijoj se blizini nalaze i brojni istorijski lokaliteti (Aspendos, Perge, Side) omogućava ljubiteljima antičke kulture mogućnost za sadržajan boravak.
Belek je i veoma poznata destinacija među ljubiteljima golfa. U blizini htela se nalazi veliki broj vrhunskih golf terena koji zadovoljavaju kriterijume kako amaterskih tako i profesionalnih igrača.

BigBlue
35 Rezultata je pronađeno 3 strana(e).
Prikaži po 
CRYSTAL PARAISO VERDE ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS
Hotel se nalazi 40 km od aerodroma u Antaliji, odnosno 50 km od centra Antalije. Izgrađen je 2004. godine, a renoviran je 2010. godine. Hotel ima veliki broj barova i lepe prostrane sobe. Do plaže se dolazi za nekoliko minuta pešačenjem ili hotelskim autobusom.

Od 580 €

CRYSTAL FAMILY RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS
Porodični hotel koji u svom sastavu ima široku peščanu plažu. Hotel ima kompaktnu regiju i lepo uređene prostrane sobe.
 
 

Od 633 €

CRYSTAL  TAT BEACH GOLF ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS Hotel je udaljen 35 kilometara od aerodroma u Antaliji, 5 kilometara od mesta Kardrie i nalazi se na samoj obali mora. Hotel ima kompaktnu zelenu regiju sa velikim brojem sadržaja za sve tipove gostiju.

Od 635 €

VERA MARE RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel ima kompaktnu regiju i velike prostrane sobe. U standardnoj sobi je moguć smeštaj za tri odrasle osobe i dete do 15 godina.Preporuka za porodice sa decom.

Od 713 €

CLUB MEGA SARAY HOTEL ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS

Hotel je od aerodroma u Antaliji udaljen 29 km, od centra Antalije 35 km, od centra Beleka 14 km 

Od 723 €

CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 40 kilometara od aerodroma, 50 kilometara od centra Antalije, 10 kilometara od mesta Serik i nalazi se na samoj obali mora. Hotel ima veliki broj sadržaja za sve tipove gostiju.

Od 758 €

ASTERIA CLUB BELEK ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS

Hotel je od aerodroma u Antaliji udaljen 33 km, od centra Antalije 30 km, a od centra Beleka 8 km 

Od 767 €

SENSIMAR BELEK RESORT & SPA ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 40 km od aerodroma, a 50 km od centra Antalije. Hotel je namenje za straije od 18 godina.Preporuka za klijente koji žele miran odmor.

Od 779 €

SHERWOOD DREAMS RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 40 kilometara od areodroma u Antaliji, 50 kilometara od centra Antalije i 5 kilometara od Beleka, na samoj obali mora. Hotel ima kompaktnu regiju i veliki broj sadržaja za sve tipove gostiju.

Od 793 €

LYKIA WORLD ANTALYA LINKS & GOLF ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi na obali mora, na udaljenosti oko 50 km od aerodroma u Antalijii i oko 60 km od centra Antalije. Belek, Side i Manavgat su udaljeni 30km od hotela. Velikim brojem sadržaja preporučuje se svim tipovima gostiju.

Od 820 €

BELCONTI RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel je dobor lociran u odnosu na centra Beleka, i kompletno je renoviran za letnju sezonu 2015. Odlikuje se dobrom uslugom i sadržajima za sve tipove gostiju.

Od 830 €

LIMAK ARCADIA HOTEL & RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS
Hotel se nalazi 35 km od aerodroma u Anatlij, manje od kilometra od centra Beleka, na obali mora. Otvoren je 1995 godine, a renoviran 2014. godine. Preporuka za goste koji žele miran a u isto vreme aktivan odmor.

Od 835 €

LIMAK ATLANTIS DELUXE ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS
Veliki resort hotel, odlikuje se dobrom uslugom i prostranim sobama.U svom sastavu ima dobar mini klub i veliki broj bazena.Preporuka za sve tipove gostiju.

Od 870 €

SUENO HOTELS GOLF BELEK DELUXE ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 30 km od aerodroma u Antaliji, 40 km od centra Antalije, 400 m od obale mora.

Od 883 €

CORNELIA DE LUXE RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel se odlikuje dobrim servisom i svom sastavu ima luksuzne vile koje imaju direktan pristup bazenima.Preporuka za goste koji žele miran odmor u prirodnom okruženju.

Od 919 €