Big Blue – Leto 2017. Turska, Grčka, Španija, Letovanje.

Cena

Cena od - do: 892 €-3359 €

Kategorija hotela

5STARS

36

Hotelski sadržaj

SPOLJNI BAZEN 36
MENJAČNICA 18
DISKOTEKA 26
BANKOMAT 1
POSLOVNI CENTAR 1
BigBlue

BigBlue
BigBlue

BigBlue

BigBlue

BELEK LETO 2017, Rezultati pretrage
Belek sa svojom sjajnom pozicijom na svega 40 kilometara od antalijskog aerodroma i mnoštvom luksuznih hotela okruženih gustim borovim šumama is a dugim peščanim plažama predstavlja idealnu destinaciju za letnji odmor.
Dobra pozicija Beleka, u čijoj se blizini nalaze i brojni istorijski lokaliteti (Aspendos, Perge, Side) omogućava ljubiteljima antičke kulture mogućnost za sadržajan boravak.
Belek je i veoma poznata destinacija među ljubiteljima golfa. U blizini htela se nalazi veliki broj vrhunskih golf terena koji zadovoljavaju kriterijume kako amaterskih tako i profesionalnih igrača.

BigBlue
36 Rezultata je pronađeno 3 strana(e).
Prikaži po 
VERA MARE RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel ima kompaktnu regiju i velike prostrane sobe. U standardnoj sobi je moguć smeštaj za tri odrasle osobe i dete do 15 godina.Preporuka za porodice sa decom.

Od 446 €

LYKIA WORLD ANTALYA LINKS & GOLF ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi na obali mora, na udaljenosti oko 50 km od aerodroma u Antalijii i oko 60 km od centra Antalije. Belek, Side i Manavgat su udaljeni 30km od hotela. Velikim brojem sadržaja preporučuje se svim tipovima gostiju.

Od 520 €

BELCONTI RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel je dobor lociran u odnosu na centra Beleka, i kompletno je renoviran za letnju sezonu 2015. Odlikuje se dobrom uslugom i sadržajima za sve tipove gostiju.

Od 534 €

SHERWOOD DREAMS RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 40 kilometara od areodroma u Antaliji, 50 kilometara od centra Antalije i 5 kilometara od Beleka, na samoj obali mora. Hotel ima kompaktnu regiju i veliki broj sadržaja za sve tipove gostiju.

Od 560 €

CRYSTAL PARAISO VERDE RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS
Hotel se nalazi 40 km od aerodroma u Antaliji, odnosno 50 km od centra Antalije. Izgrađen je 2004. godine, a renoviran je 2010. godine. Hotel ima veliki broj barova i lepe prostrane sobe. Do plaže se dolazi za nekoliko minuta pešačenjem ili hotelskim autobusom.

Od 577 €

ASTERIA CLUB BELEK ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS

Hotel je od aerodroma u Antaliji udaljen 33 km, od centra Antalije 30 km, a od centra Beleka 8 km 

Od 593 €

SENSIMAR BELEK RESORT & SPA ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 40 km od aerodroma, a 50 km od centra Antalije. Hotel je namenje za straije od 18 godina.Preporuka za klijente koji žele miran odmor.

Od 615 €

CRYSTAL FAMILY RESORT & SPA ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS
Porodični hotel koji u svom sastavu ima široku peščanu plažu. Hotel ima kompaktnu regiju i lepo uređene prostrane sobe.
 
 

Od 632 €

MARITIM PINE BEACH RESORT ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 33 kilometra od aerodroma u Antaliji, oko 45 kilometara od centra Antalije, 3 kilometra od Beleka, a nalazi se na samoj obali mora. Nalazi se u mirnom zelenom okruženju i preporuka je za sve tipove gostiju a posebno porodice sa decom.

Od 636 €

KAYA BELEK ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel se nalazi 29 km od aerodroma u Antaliji i 36 km od centra Antalije, na samoj obali mora ima kompaktnu regiju i dobru uslugu.Standardne sobe su velike i moguć je smetštaj tri odrasle i jednog deteta u standradnoj sobi.

Od 652 €

CRYSTAL WATERWORLD RESORT & SPA ULTRA ALL INCLUSIVE -
Hotel je udaljen 40 kilometara od aerodroma, 50 kilometara od centra Antalije, 10 kilometara od mesta Serik i nalazi se na samoj obali mora. Hotel ima veliki broj sadržaja za sve tipove gostiju.

Od 657 €

IC HOTELS SANTAI FAMILY ULTRA ALL INCLUSIVE -
Porodični hotel sa veliki brojem sadržaja za decu.Sastoji se od glavne zgrade i vila dela.Preporuka za porodice sa decom i goste koji žele miran odmor.

Od 666 €

ALVA DONNA EXCLUSIVE HOTEL & SPA ULTRA ALL INCLUSIVE -
Nov moderan resort koji u svom sastavu ima veliki broj sadržaja.Jedan od najbolje ocenjenih hotela u protekloj sezoni od strane gostiju Big Blue-a.Preporuka za sve tipove gostiju.

Od 675 €

SPICE HOTEL & SPA ULTRA ALL INCLUSIVE -
Luksuzni tipski hotel urađen po uzoru na Marakeš u orijentalnom stilu sa velikim brojem sadržaja i odličnim spa centrom.Hotel ima kompaktnu regiju sa velikim bazenima.

Od 695 €

CLUB MEGA SARAY HOTEL ULTRA ALL INCLUSIVE -
DVOJE DECE GRATIS

Hotel je od aerodroma u Antaliji udaljen 29 km, od centra Antalije 35 km, od centra Beleka 14 km 

Od 710 €