Big Blue – Leto 2017. Turska, Grčka, Španija, Letovanje.

Cena

Cena od - do: 56 €-180 €

Kategorija hotela

2STARS

1

3STARS

4

4STARS

4

5STARS

2

Hotelski sadržaj

SPOLJNI BAZEN 9
MENJAČNICA 3
DISKOTEKA 2

ATOS, Rezultati pretrage

11 Rezultata je pronađeno 1 strana(e).
Prikaži po 
AMMOULIANI HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel Ammouliani se nalazi na istoimenom, jedinom naseljenom ostrvu na Halkidikiju, preko puta Uranopolisa. Do ostrva se brzo, lako i jeftino stiže trajektom iz mesta Tripiti, nekoliko kilometara pre Uranopolisa. 

Od 28 €

OURANOUPOLIS PRINCESS NOCENJE SA DORUCKOM -

Hotel je udaljen 600m od centra mesta Ouranoupoli, oko 125 km od aerodroma u Solunu 

Od 28 €

ATHORAMA HOTEL POLUPANSION -

Hotel se nalazi na blagom uzvišenju, 5 km od Uranopolisa. Od aerodroma u Solunu udaljen je 120 km. Hotel je zadnji put renoviran 2005. godine. 

Od 36 €

XENIA HOTEL POLUPANSION -
PREPORUČUJEMO
Smešten je na samo dva minuta vožnje od Uranopolisa, na jednoj od najlepših plaža sa pogledom na planinu Atos, toranj u Uranopolisu i ostrvo Amulijani. 

Od 36 €

XENIOS THEOXENIA HOTEL POLUPANSION -
ZA PORODICE SA DECOM Hotel se nalazi 2 km od malog grada Uranopolis i 115 km od aerodroma u Solunu. Sastoji se iz više objekata, smeštenih na malom uzvišenju.  

Od 40 €

ARISTOTELES RESORT POLUPANSION -
ZA PORODICE SA DECOM Hotel se nalazi na samo par minuta vožnje od Svete Gore i njenih manastira. Udaljen je 3 km od luke Uranopolis, a 113 km od aerodroma u Solunu. Izgrađen je u obliku amfiteatra na 45.000 m2, odakle se pruža pogled na Svetu Zemlju. 

Od 41 €

AKTI OURANOPOLIS HOTEL POLUPANSION -
PREPORUČUJEMO Hotel se nalazi u mestu Ouranopoli, par kilometara pre ulaska na Atos. Od hotela do Soluna, stiže se za svega 1,5 h vožnje. Sagrađen je 2001. godine, dok je kompletno renoviran 2008.godine.  

Od 43 €

ALEXANDROS PALACE  POLUPANSION -
ZA PORODICE SA DECOM Nalazi se u blizini mesta Tripiti, 9 km od Svete Gore. Smešten je na zelenoj padini koja se spušta do same plaže. Od luke Uranopolis je udaljen oko 5km a od aerodroma oko 100 km. 

Od 53 €

AGIONISSI RESORT POLUPANSION -

Agionissi Resort se nalazi na malom ostrvu Amuljani, jedinom naseljenom u arhipelagu, prekoputa Svete Gore i Uranopolisa.

Od 63 €

AKRATHOS BEACH HOTEL ALL INCLUSIVE -
ZA PORODICE SA DECOM

Izgradjen u stilu arhitekture manastira na Atosu, na odličnoj lokaciji, samo 3 km od Ouranopolisa, Akrathos Beach pruža pravi doživljaj trećeg poluostrva Halkidikija. 

Od 85 €

EAGLES PALACE HOTEL NOCENJE SA DORUCKOM -
LUKSUZNI HOTEL Manji luksuzni hotel, smešten na samo par minuta od mirnog mesta i luke Uranopolis, nadomak granice sa Svetom zemljom - Atosom.

Od 90 €