Call Centar 011 - 41 41 411

GARDENIA BEACH    4*

ALANJA / ALANJA / TURSKA

Lokacija:
Hotel se nalazi 35 km od centra Alanje, a 90 km od aerodroma u Antaliji u mestu Okurdžalar direktno na sopstvenoj plaži. Otvoren je 1996. godine a poslednji put renoviran 2015. Zauzima površinu od 20.000 m2 , ima 7 zgrada u zelenom okruženju i nalazi se u jednoj od najlepših zaliva ove regije.

Plaža:

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela dok se peškiri mogu uzeti uz depozit.

Hotelski sadržaj:

U hotelskom sadržaju su: bar na plaži, lobby bar, bar na bazenu, glavni restoran, a la carte restoran (rezervacija se naplaćuje), 3 spoljašnja bazena sa delom za decu, 3 vodena tobogana, sauna (plaća se), tursko kupatilo (plaća se), teretana, bilijar (plaća se), frizer (plaća se), stoni tenis, stoni fudbal, pikado, internet kafe (plaća se), bežični internet (plaća se), parking, usluga pranja i peglanja veša (plaća se), menjačnica, mini golf, mini klub za decu (4-12 godina), odbojka na plaži, motorni sportovi na vodi (plaćaju se).

Sobe:

Hotel ima ukupno 273 sobe od čega 67 standardnih (površine oko 25 m2, max 3 osobe), 206 family (large) soba. Sobe su klimatizovane, imaju balkon i svaka soba je opremljena sefom (plaća se), SAT TV-om, mini barom (voda - besplatno), telefonom, bežičnim internetom (plaća se), kupatilom sa kadom ili tuš kabinom, fenom za sušenje kose.

Način služenja obroka:

Švedski sto.

Kontakt:
www.gardeniahotels.com

Tel:+90 242 527 41 02

Napomena: 
Hotel se nalazi u prelepom Justinianovom zalivu na peščanoj plaži.

   Usluge uz doplatu:
  1. BILIJAR
  2. SALON ZA MASAŽU
  3. SPORTOVI NA VODI
  4. USLUGA PRANJA VEŠA
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. DEČIJI BAZEN
  3. SAUNA
  4. TERETANA
  5. IZNAJMLJIVANJE VOZILA
  6. TURSKO KUPATILO

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete