Call Centar 011 - 41 41 411

GRAND BAYAR BEACH    3*

ALANJA / ALANJA / TURSKA

Lokacija:
Hotel je udaljen 130 km od aerodroma u Antaliji, 3 km od centra Alanje, u mestu Obagol. Izgrađen je 1995. godine, renoviran 2015. godine i zauzima površinu od 3000 m². Hotel poseduje petospratnu glavnu zgradu.

Plaža:
Sopstvena peščano šljunkovita plaža nalazi se 50 m od hotela i do nje se dolazi podzemnim prolazom. Ležaljke i suncobrani su besplatni, dušeci se mogu dobiti uz doplatu, nema peškira za plažu. Bar na plaži se dodatno naplaćuje.

Hotelski sadržaj:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, bar, spoljašnji bazen, internet cafe (uz doplatu), doktor na poziv, vodeni tobogan, ležaljke i suncobrani kraj bazena, dušeci kraj bazena (uz doplatu), stoni tenis, pikado, bilijar (uz doplatu), sportovi na vodi (uz doplatu), hamam (uz doplatu), odbojka na plaži, sauna, masaža (uz doplatu), dečiji bazen.

Sobe:
Hotel ukupno ima 96 standardnih soba površine 27 m², namenjenih za max 4 osobe.
Sve sobe imaju kupatilo sa tušem, fen za sušenje kose, individualni klima uređaj, telefon, sef ( uz doplatu), mini bar (prazan), televizor, balkon.

Način serviranja obroka:
Švedski sto

Kontakt:  

www.grandbayar.com
Tel. + 90 242 51 44 250
Fax. + 90 242 51 44 254

Napomena:
Ekonomičan hotel nedaleko od centra grada, a kompaktna regija i ljubazno osoblje, preporuka su za miran odmor za sve tipove gostiju. Bivši Turkmen hotel 3*.
 

   Usluge uz doplatu:
  1. BILIJAR
  2. SALON ZA MASAŽU
  3. SPORTOVI NA VODI
  4. INTERNET KAFE
   Besplatne usluge
  1. DEČIJI BAZEN
  2. SAUNA
  3. STONI TENIS

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete