Call Centar 011 - 41 41 411

ACROPOL BEACH HOTEL    3*

ANTALIJA / ANTALIJA / TURSKA

Lokacija:
Hotel je lociran 22 km od aerodroma u Antaliji, a udaljen je 3 km od centra grada. Izgrađen je 2003. godine, a poslednja adaptacija hotela je urađena 2014. godine. Sastoji se od sedam spratova.

Plaža:
Hotel se nalazi 50m od plaže do koje se dolazi prelaskom preko ulice. Plaža je ššljunkovita. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Bar na plaži se plaća.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 2 bara, prostorija za odlaganje prtljaga, spoljašnji bazen, sauna, teretana, tursko kupatilo, WiFi u lobiju. Plaća se: masaže, stoni tenis, motorni sportovi na vodi, pranje i peglanje veša.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 50 standardnih soba kapaciteta za maksimum 3 osobe. Površšina sobe je 25 m² i sadrži individualni klima uređaj, kupatilo, mini-bar (plaća se), telefon, fen za suššenje kose, TV, WiFi (besplatno), sefovi su na recepciji i plaćaju se. Nemaju sve sobe balkon, 90% soba su sa pogledom na more.

Način služenja obroka:
Švedski sto 

Kontakt:
www.acropolbeachhotel.com
Tel: +90 (242) 228 72 33

Napomena:

Dobro lociran hotel u neposrednoj blizini plaže. Najveća prednost ovog hotela je njegova lokacija i dobra povezanost gradskim prevozom sa centrom Antalije.


   Usluge uz doplatu:
  1. SALON ZA MASAŽU
  2. STONI TENIS
   Besplatne usluge
  1. TERETANA
  2. SAUNA
  3. TURSKO KUPATILO
  4. DEČIJI BAZEN

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete