Call Centar 011 - 41 41 411

LIBERTY HOTELS LARA    5*

ANTALIJA / ANTALIJA / TURSKA

Lokacija:
Hotel je smešten istočno od grada Antalije, na poznatoj Lara plaži. Od aerodroma je udaljen 15 km. Zauzima površinu od 30.000 m2. Počeo je sa radom 2005. a poslednji put je renoviran 2014. godine.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj plaži koja ima plavu zastavu. Ležaljke, suncobrani, peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, italijanski i riblji- jednom tokom boravka besplatno), 6 barova, spoljašnji bazen, 3 vodena tobogana, Silence bazen samo za odrasle, unutrašnji bazen, poslastičarnica, diskoteka, tržni centar, butici, SPA i wellness centar, hamam, sauna, fitness centar, sala za sastanke, Wi Fi, 2 teniska terena, košarkaški teren, fudbalski teren, amfiteatar, dečiji klub (4-12 godina), igralište, dečiji bazen, mini golf, odbojka na plaži, step aerobik, pilates, joga, stoni tenis, pikado, akva park sa 3 tobogana. Plaća se: bilijar, motorni sportovi na vodi, najam rekvizita za tenis i osvetljenje terena, usluge doktora i dadilje, frizera i salona lepote, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša.

Sobe:
Economy sobe zauzimaju površinu od 23 m2 i nemaju balkon. Standardne sobe zauzimaju površinu od 23 m2 (max 2+1 osoba) a large standardne sobe zauzimaju površinu od 30 m2 (max 3+1 osoba). Family duplex sobe zauzimaju površinu od 50 m2 (max 4+1 osoba) dvospratne su i sastoje se iz 2 spavaće sobe i 2 kupatila. Family sobe zauzimaju površinu od 45 m2 (max 3+1 osoba) i sastoje se iz 2 sobe povezane vratima. Svaka soba ima sef (besplatno), klima uređaj, fen za sušenje kose, SAT TV, telefon, mini bar (besplatno), WiFi (besplatno) i balkon (osim economy soba).

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
www.libertyhotelslara.com
Tel:+90 242 352 31 32

Napomena:
Jedan od najbolje ocenjenih porodičnih hotela u Turskoj 2016. godine.
 

   Usluge uz doplatu:
  1. 24H POSLUGA U SOBI
  2. USLUGA PRANJA VEŠA
  3. SPORTOVI NA VODI
  4. INTERNET KAFE
  5. SALON ZA MASAŽU
   Besplatne usluge
  1. BILIJAR
  2. SAUNA
  3. TENISKI TERENI
  4. FITNESS CENTAR
  5. STONI TENIS

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete