Call Centar 011 - 41 41 411

LIMAK LARA DELUXE HOTEL    5*

ANTALIJA / ANTALIJA / TURSKA

Lokacija
Hotel je udaljen 13 km od aerodroma u Antaliji, 20 km od Antalije, na obali mora. Hotel je otvoren 2006.godine. Nalazi se na površini od 50.000 m².
 
Plaža
Sopstvena, peščana. Na plaži su peškiri, suncobrani, dušeci i ležaljke koji su uključeni u cenu. Takođe postoje i kabine za presvlačenje i tuševi.
 
Sobe
Hotel ima sa 319 standardnih dvokrevetnih soba (max 2+2 osobe, 35 m²), 92 dvosobne family sobe (sa spavaćom sobom i dnevnim boravkom sa vratima između, max 4+1 osoba, 65 m²), 15 jacuzzi suite (dnevna i spavaća soba, đakuzi, max 2+1 osobe, 75 m2). Svaka soba ima centralni klima uređaj, bežični internet (besplatno), telefon, TV, TWC, mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon, fen.
 
Hotelski sadržaji
Glavni restoran, 7 barova, 4 A La Carte restorana (turski, italijanski, azijski, meksički-plaćaju se), 3 spoljašnja bazena, 9 vodenih tobogana, 8 sala za konferenciju sa kapacitetom do 1.400 mesta, internet u javnim prostorijama hotela, rent a car, menjačnica, tursko kupatilo, sauna, đakuzi, animacioni tim, uživo muzika, diskoteka, teniski teren, teretana, stoni tenis, odbojka na plaži, igraonica, aerobik, pikado, SPA centar i kozmetički salon, dečiji bazen, mini klub, igralište za decu, animacija za decu, mini diskoteka, restoran sa dečijim menijem. Plaća se: video igre, bilijar, kuglanje, motorni sportovi na vodi, masaže, usluge doktora i dadilje, najam teniskih rekvizita, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša, usluge frizera i salona za lepotu.
 
Način služenja obroka
Švedski sto.

PREUZMITE ALL INCLUSIVE KONCEPT 
 
Kontakt
Tel:  +90 (242) 352 27 00     
Fax: + 90(242) 352 26 9
www.limrahotel.info
 
Napomena :
Hotel je dizajniran u istočnjačkom stilu i poseduje veliki broj sadržaja za sve tipove gostiju a posebno za porodice sa decom.
   Usluge uz doplatu:
  1. MENJAČNICA
  2. USLUGA PRANJA VEŠA
  3. IZNAJMLJIVANJE VOZILA
  4. INTERNET KAFE
  5. SALON ZA MASAŽU
  6. SPORTOVI NA VODI
   Besplatne usluge
  1. KONFERECIJSKE SALE
  2. DEČIJI BAZEN
  3. TENISKI TERENI
  4. TERETANA
  5. SAUNA
  6. TURSKO KUPATILO
  7. ĐAKUZI
  8. STONI TENIS
  9. AQUA PARK
  10. DEČIJI KLUB

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete