Call Centar 011 - 41 41 411

AKTI OURANOPOLIS HOTEL    3*

ATOS / ATOS / GRČKA

Lokacija: Hotel je smešten na poluostrvo Atos, 3 km od Uranopolisa, 12 km od mesta Jerisos, 125 km od aerodroma "Makedonia" u Solunu.
 
Plaža: Hotel je smešten preko puta šljunkovito-peščane plaže, na oko 30 m, postoji podzemni prolaz. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu se mogu dobiti uz doplatu.
 
Hotelski sadržaj: Gostima su na raspolaganju recepcija, restoran, a la carte restoran, bar kod bazena, bar na plaži, bazen sa delom za decu, ležaljke i suncobrani kod bazena, parking, konferencijska sala ( uz doplatu), internet cafe (uz doplatu na licu mesta), Wi-Fi internet u sobama (osim u standardnim sobama) i u svim barovima – besplatno (ograničenog protoka).
 
Sobe: Hotel raspolaže sa 80 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže klima uređaj, kupatilo, SAT TV, telefon, mini frižider, fen za kosu, Wi-Fi internet (osim u standardnim sobama), terasu.
Standard sobe sa pogledom na vrt economy površine oko 18-22m², namenjene za smeštaj 2-3 osobe, locirane u prizemlju, sadrže francuski ili dva standard ležaja i pomoćni ležaj.
Standard sobe direktni ili bočni pogled more, površine oko 18-25m², nalazi se na prizemlju, 1. i 2. spratu, namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja idpomoćni ležaj.
Superior soba pogled more površine oko 32-45m²,smeštene na gornjim spratovima, namenjene za smeštaj 2-3 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja idpomoćni ležaj.
Standard soba kreveti na sprat površine oko  25 m², smeštene u prizemlju ili 1. spratu, velika terasa, bočni pogled na more, pogodne za dve odrasle osobe i dvoje dece, imaju francuski ili dva ležaja i krevete na sprat.
Junior Suite površine oko 30-40m², nalazi se na gornjim spratovima, sadrže kombinovanu spavaću sobu i dnevni boravak, balkon sa pogledom na more, namenjene za mseštaj dve odrasle osobe i bebu.
 
Usluga: Usluga u hotelu je polupansion, na bazi švedskog stola, samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate punog pansiona (ručak – meni, izbor 3 vrste jela).
 
Kontakt: http://www.hotel-akti.gr/en/
 
Napomene: Porodičan hotel izgrađen po standardima hotela sa 4 zvezdice, kako bi svojim gostima pružio udobnost i kvalitet usluge.

   Usluge uz doplatu:
  1. INTERNET KAFE
  2. SPORTOVI NA VODI
   Besplatne usluge
  1. KONFERECIJSKE SALE
  2. PRODAVNICA
  3. STONI TENIS
  4. DEČIJI BAZEN

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete