Call Centar 011 - 41 41 411

BIG BLUE

 

O NAMA

Agencija BIG BLUE GROUP osnovana je u maju 2006. godine. Kreativnost, visoka profesionalnost i predanost poslu, odnosno vrhunska usluga uz ispunjavanje najviših standarda u ovoj delatnosti, profilisala se još od prvog dana ne samo kao izraz kvaliteta vec i kao nemerljiva vrednost pažljivo biranih destinacija malog kolektiva. Startni cilj bio je avio-prevoz sa organizacijom odmora u Turskoj. Vec u prvoj godini poslovanja na letovanje u Tursku s Agencijom BIG BLUE GROUP otputovalo je 1.750, ispostavilo se, (pre)zadovoljnih putnika. U nerednim sezonama taj broj se konstanto uvecavao da bi 2010. BIG BLUE GROUP preuzela ulogu lidera na tržištu jugoisticne Evrope kada su u pitanju aranžmani u zemlji koja izlazi na cetiri mora. U meduvremenu širi se i ponuda. Vec u 2007. BIG BLUE GROUP uspešno organizuje i putovanja u Egiptu, a samo godinu dana kasnije u ponudi su i aranžmani za Grcku odnosno Tunis. Fokusirana na vrhunsku uslugu BIG BLUE GROUP 2008. godine se na tržištu prvi put pojavljuje i kao organizator individulanih putovanja za daleke destinacije. Zahvaljujuci konstantnoj stabilnosti rasta i razvoja poslovanja, kao i održivosti visokog kvaliteta usluga, što je od osnivanja bila osnovna srategija, vec 2010. odnosno 2011. Big Blue Group sebe i zvanicno promoviše u najuspešnijeg i najkreativnijeg turoperatora na našem tržištu.

BIG BLUE GROUP

Uvažavajuci kao model poslovanja kako potrebe tako i želje svakog pojedinca danas je BIG BLUE GROUP izrasla u jednog od najboljih i najpouzdanijih organizatora putovanja u Srbiji. U prodajnoj mreži, koja se takode širi, nalazi se 3 moderno opremljene poslovnice s vrhunskim profesionalcima. Dve su u Beogradu a jedna u Novom Sadu. Pod imenom BIG BLUE GROUP, sada vec prepoznatljivim brendom, još tri poslovnice funkcionišu po principu franšize - u Beogradu, Novom Sadu, i u Kragujevcu. Takode, aranžmane BIG BLUE GROUP prodaje i veliki broj subagenata kako u Srbiji tako i u zemljama regiona.

Poslednjih godina BIG BLUE je znacajno proširio sferu svog poslovanja tako da su sada osim aranžmana za najatraktivnija letovališta širom sveta u ponudi i poznati evropski ski-centri u zimskim mesecima, odnosno tokom cele godine grupni i individualni aranžmani za evropske i svetske metropole, daleke destinacije, egzoticna ostrva, uzbudljiva krstarenja… Kao pouzdan partner BIG BLUE GROUP polako preuzima i lidersku poziciju na polju kongresnog, zdravstvenog, rekreativnog i poslovnog turizma. Takode, BIG BLUE GROUP je i nosilac IATA licence što agenciju svrstava u svetsku porodicu onih koji se uspešno bave prodajom avio-karata za sve meridijane sveta što ne bi bilo moguce da u svojim poslovnicama ne koristi AMADEUS i GALILEO - globalne rezervacione sisteme za prodaju avio-karata.

Takode, BIG BLUE GROUP nudi i nešto što retko ko još može: integracija hotelskog rezervacionog sistema na sajtu www.bigblue.rs omogucava putnicima da iz svoje sobe ili kancelarije veoma lako sami kreiraju privatno ili službeno putovanje, odnosno da rezervišu hotelske sobe, transfere, izlete ili rent-a-car na adresama više od 150.000 dobavljaca širom sveta a po najpovoljnim cenama. Takode, u internet strane agencije integrisan je i rezervacioni sistem za kupovinu avio-karata kod svih svetskih nacionalnih avio-kompanija kao i nisko budžetnih.

I BIG BLUE GROUP porodica je sve brojnija. Uz iskusne turisticke pregaoce cija je profesionalnost perosifikovana kroz lidersku poziciju agencije, deo kolektiva su sve više i mladi, obrazovani kadrovi s ambicijom da konstantnim usavršavanjem, velikim angažovanjem i stalnim podizanjem kvaliteta usluge doprinesu ocuvanju stecenog ugleda BIG BLUE GROUP na tržištu uz zajednicki cilj da broj zadovoljnih klijenata raste iz godine u godinu, odnosno da procenat putnika koji su u organizaciji BIG BLUE GROUP putovali dva ili više puta iz sezone u sezonu uvecava. A to i nije tako neizvodljivo jer je slogan BIG BLUE GROUP, znan i Vama: Vi znate gde, mi znamo kako!