Call Centar 011 - 41 41 411

Cena

Cena od - do: 1010 €-1538 €

Kategorija hotela

3STARS

1

4STARS

3

Hotelski sadržaj

SPOLJAŠNJI BAZEN 3
DISKOTEKA 2

BigBlue

 

BigBlue

 

BigBlue

 

BigBlue

 

 

 

 

ATINSKA RIVIJERA, Rezultati pretrage


NEDELJA ATINSKE RIVIJERE – DODATNIH 7 % POPUSTA ZA UPLATE U PERIODU DO 05.05.2019.

BIG BLUE POKLANJA – BESPLATAN IZLET ZA SVE NOVOPRIJAVLJENE PUTNIKE NA POLASCIMA U JUNU


REZERVIŠITE NAJZANIMLJIVIJE IZLETE PRE PUTOVANJA – PAKET OD TRI IZLETA ZA SAMO 99 EVRA PO OSOBI – KLIKNI ZA VIŠE INFORMACIJA

10 RAZLOGA ZAŠTO TREBA POSETITI ATINSKU RIVIJERU

POGLEDAJTE VIDEO PREZENTACIJU ATINSKE RIVIJEREGlamur, noćni život i duge peščane plaže

Pred brojim gostima Glifada se može pohvaliti i dugim peščanim plažama, kao i tirkiznim vodama Saronskog mora, zarad čega je omiljeno mesto za odmor grčkog ali i svetskog džet-seta.
Zaštitini znak Glifade je život noću kada je neponovljiva, uzavrela, romantična, grčki setna i za mnoge nedokučiva.
Direktan čarter let, sjani hoteli, blizina Atina i još puno toga preporučuje je kao destinaciju za aktivan odmor

Glifada je zapravo jedno od najvećih predgrađa u južnom delu grčke prestonice ali i deo grada u kome stanuju najbogatiji Grci, počev od lokalnih muzičkih zvezda pa sve do najpopularnijih sportista. Dugo vremena stanovnik ovog dela grada bio je i legendarni brodovlasnik Arisotel Onazis.
Od centra Atine udaljena je 12 kilometara. Pripada kategoriji luksuznih letovališta s priobaljem ukrašenim brojnim vilama, raskošnim rezidencijama, atraktivnim i komfornim hotelima. Dodatak na uživanje su živopisna promenada, restorani i taverne, grčki specijaliteti i muzika, kafići, kao i ekskluzivni noćni klubovi. Deo glamura su još i moderna marina sa četiri veza, kao što su to i elegantne i moderne prodavnice na bulevarima Posejdon i Pandora, odnosno ulicama Kipros, Labraki i Metaksa.
Pred brojim gostima Glifada se može pohvaliti i dugim peščanim plažama, kao i tirkiznim vodama Saronskog mora, zarad čega je omiljeno mesto za odmor grčkog ali i svetskog džet-seta.
Zaštitini znak Glifade je život noću. Glifada je tada prepuna, neponovljiva, uzavrela, romantična, grčki setna i za mnoge nedokučiva. Nekada su je za odmor koristili Atinjani, u poslednjoj deceniji prepona je turista iz celog sveta….
S razlogom jer je apsolutno posebna. Preporučuje se kao destinacija za aktivan odmor. Jednako je atraktivna za one koji insistiraju na vrhunskom provodu ali i za turiste čija je opsesija miran kutak uz mogućnost da lepotu letnjeg doživljaja nadograde posetama Atini, brojnim istorijskim lokalitetima u okolini i nezaboravnim izletima. Konkretno jedna od neobičnosti na Glifadi je bolnica za zaštitu i spasavanje morskih kornjača, koja je otvorena za turističku posetu.

Rezultata je pronađeno 1 strana(e).
Prikaži po 
ALEXANDER BEACH POLUPANSION -
DVOJE DECE GRATIS

Nalazi se u naselju Anavisos, udaljenom 25 km od centra Glifade i svega 4 km od malog grada Saronida.  

Od 505 €

ATHENS COAST POLUPANSION -
U GRADU

Pozicioniran je u poznatom atinskom predgrađu, popularnoj Glifadi, na samo 14 km udaljenosti od čuvenog Trga Sintagma 

Od 535 €

LONDON HOTEL POLUPANSION -
PREPORUČUJEMO

Nalazi se u mondenskom predgrađu Atine, na svega 14 km udaljenosti od čuvenog trga Sintagma. 

Od 519 €

EVERDEN BEACH POLUPANSION -
PREPORUČUJEMO Hotel se nalazi u prelepom okruženju, idealan izbor za sve tipove gostiju. Ceo zaliv je nagrađen plavom zastavicom 7 uzastopnih godina za čistoću plaže i mora.  

Od 769 €