Call Centar 011 - 41 41 411

CRYSTAL WATERWORLD PARK RESORT & SPA    4*

BELEK / BELEK / TURSKA

Lokacija:
Nalazi se u Boazkentu, predgrađu Beleka. Udaljen je 40 km od aerodroma u Antaliji i 50 km od centra grada. Sagrađen je 2018. godine. Zauzima površinu od 11.500 m2.

Plaža:
Gostima je na raspolaganju plaža susednog hotela, Crystal Waterworld Resort & Spa 5*, na kojoj su bar, ležaljke i suncobrani besplatni dok se peškiri mogu dobiti uz obavezan depozit.

Sobe:
Hotel se sastoji od petospratne i četvorospratne zgrade u kojima se nalaze samo dvosobne porodične jedinice (max 2+2 osobe, 36 m2). Sobe sadrže centralni klima uređaj, TV, telefon, sef (besplatno), WiFi (besplatno), mini bar (besplatno), fen za sušenje kose i balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 2 bara, bazen, 4 vodena tobogana, WiFi, teniski teren. Sadržaji koje gosti mogu da koriste a nalaze se u Crystal Waterworld Resort & Spa 5* su: 5 a la carte restorana (turski, italijanski, latino-besplatno jednom tokom boravka, morski plodovi i azijski-plaćaju se, rezervacije su obavezne), tursko kupatilo, sauna, đakuzi. Plaća se: masaže, kuglanje, internet cafe, video igre, najam rekvizita za tenis i osvetljenje terena, usluge lekara, frizera, pranja, peglanja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 777 0 777
www.crystalhotels.com.tr

Napomena:
Novoizgrađen hotelski kompleks namenjen porodičnim odmorima.
 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete