Call Centar 011 - 41 41 411

RIKLI BALANCE - EX GOLF    4*p

BLED / BLED / SLOVENIJA

Lokacija:
Moderno dizajniran interijer sa termalnim bazenima savršen je za privatni ili poslovni odmor. Hotel je smešten u parku starih stabala u središtu Bleda, iz koga se pruža prelep pogled koji je ponos ovog hotela i pruža se na Bledsko jezero, Bledski dvorac i Julijske Alpe.

Hotelski sadržaj:
Ovo je najveći konferencijski hotel na Bledu koji se obnovom vraća prirodi i održivom razvoju, tradiciji, kulturi i istoriji lokalnom okruženju. U 19. veku na Bledu švajcarski lekar Arnold Rikli je postavio temelje lečilišnog turizma u Sloveniji zahvaljujući blagotvornoj bledskoj mikroklimi koja krasi ovo mesto (čisti planinski vazduh, priroda koja oduzima dah i blagotvorna klima sa velikim brojem sunčanih dana). Hotel poseduje moderan konferencijski centar pogodan za sve vrste i organizaciju raznih kongresa i poslovnih susreta, kao i jedan od najboljih wellness centara na Bledu. Hotelski bazeni se mogu opisati kao bazeni sa termalnom vodom i pogledom, temperatura vode u bazenima Wellness centra Živa je 30°C.

Sobe:
Hotel Golf ima 150 soba i suita sa pogledom na jezero ili park. Sve sobe i apartmani su renovirane u modernom poslovnom stilu imaju pristup internetu, sef, kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, balkon, TV, telefon, mini bar. Klimatizovani su svi apartmani i nekoliko soba. Posebnost hotela su apartmani sa velikim terasama za beskonačno uživanje u pogledima na Bled.

Usluga:
Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera - švedski sto).

Kontakt:
www.sava-hotels-resorts.com 

   Usluge uz doplatu:
  1. SALON ZA MASAŽU
   Besplatne usluge
  1. FITNESS CENTAR
  2. ĐAKUZI
  3. SAUNA

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete