Call Centar 011 - 41 41 411

AYAZ AQUA HOTEL    4*

BODRUM / BODRUM / TURSKA

Lokacija:
Odlično pozicioniran, hotel se nalazi u zalivu Gumbet, na samo 3 km od centra Bodruma. Udaljen je 40 km od aerodroma u Bodrumu što omogućava brz transfer modernim saobraćajnicama. Sagrađen je 2002. godine, na površini od 4.000 m2, ali je poslednji put renoviran 2018 godine.

Plaža:
Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži. Ležaljke, suncobrani i dušeci su besplatni za goste hotela, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Sobe:
Hotel čini sedam trospratnih blokova u kojima se nalazi 100 standardnih soba (1 soba za invalide, max 3 osobe, 26 m2). Sve standard pool/sea view sobe nalaze se u zgradi koja je najbliža plaži. Svaka soba ima WiFi (besplatno), klima uređaj (individualni), sef (plaća se), fen, telefon, TV, balkon ili terasu, mini-bar (plaća se), balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran (nalazi se u susednoj zgradi), bar, snek bar, 2 otvorena bazena, 2 vodena tobogana, dečiji bazen, igralište, besplatan WiFi na celoj teritoriji, aerobik, animacija, stoni tenis, tursko kupatilo, sauna, teretana. Plaća se: masaža, bilijar, usluge hemijskog čišćenja i pranja veša, doktor.

Način služenja obroka:
Švedski sto

Kontakt:
www.ayazaqua.com
+252 319 6359

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete