Call Centar 011 - 41 41 411

LUJO HOTEL BODRUM    5*

BODRUM / BODRUM / TURSKA

Lokacija:
Ovaj luksuzan hotel, sa potpuno novim, osvežavajućim konceptom, sa radom je zvanično otpočeo u maju 2018. Prostire se na preko 90.000 m2. Od bodrumskog aerodroma Milas udaljen je 15 km, a oko 20 km od centra Bodruma. Najbliže mesto, Guverdžinlik, udaljeno je 4 km od hotela.

Plaža:
Plaža je duga 1 km i sazdana je od najsitnijeg belog peska. Sastoji se iz 3 dela: Joy Beach (plaža namenjena porodičnom odmoru), Escape Beach (plaža bez muzike i animacija) i Indigo Beach (plaža za odrasle osobe gde se organizuju dnevne žurke, DJ nastupi i sl.). Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Bar na plaži je takođe besplatan.

Sobe:
"Lužo" hotel čini 9 četvorospratnih i 5 dvospratnih blokova u kojima je smešteno ukupno 410 soba podeljenih na čak 30 različitih kategorija. Neke od njih su: Superior sobe (45 m2, max 2+1 osoba), terrace sobe (50 m2, velika terasa sa ležaljkama i džakuzijem, max 2+1 osoba), laguna superior swim-up sobe (45 m2, direktan izlaz na bazen, max 2+1), deluxe sobe (max 3+1 osobe, 55 m2), family sobe (65 m2, max 3+1 osobe) i druge. Sve sobe imaju centralni klima uređaj, WiFi internet (besplatno), TV, IPTV sistem, smart room kontrolni sistem, sef (besplatno), telefon, izbor dušeka i jastuka, brendirane kozmetičke proizvode, fen za sušenje kose, peglu i dasku za peglanje, mini i maxi bar (gazirani i negazirani sokovi, voda, pivo, vino, grickalice za decu, čokolade - besplatno), balkon ili terasu. Porodične sobe imaju i Play Station 4, dečije bade mantile i papuče i kozmetičke proizvode za decu.

“Lujo Edition” koncept
Postoji i specijalni, Lujo Edition koncept, namenjen ekskluzivno gostima koji odaberu da svoj odmor provedu u nekom od porodičnih apartmana ili vila: Forest soba (55 m2, okružena šumom, džakuzi na terasi, max 3+1), Laguna duplex family suite (106 m2, 2 sprata, direktan izlaz na bazen, max 5+1), Citrus vila (250 m2, 3 spavaće sobe i dnevna soba sa kuhinjom, privatni bazen, max 6+1), Pina vila (300m2, 4 spavaće sobe i dnevna soba sa kuhinjom, privatni bazen, max 8+1) i druge. Takvim gostima na raspolaganju su: CIP servis na aerodromu u Bodrumu i privatni VIP transfer (u oba pravca), "tajna" recepcija i privatni check-in, mini-bar sa ekskluzivnim pićima, privatna plaža, "tajni" a la carte restoran, posebni fitnes i Spa centri. Pored svega nabrojanog, gosti u vilama imaju i postavljen bar sa luksuznim uvoznim pićima, privatne paviljone na plaži i na pontonu, room service, doručak u sobi, privatnog batlera i bagi vozilo.

Hotelski sadržaj:
9 a la carte restorana: Koza (glavni, internacionalna kuhinja, otvoren 0-24h), Asma, Alarga, Sorriso, Bistro, Opa (16+) – besplatno, uz rezervaciju; Shibori, El Gaucho – plaćaju se; Secret (tajni restoran) – plaćaju svi gosti osim onih na Lujo Edition konceptu; 11 barova, 4 spoljašnja bazena (jedan je sa morskom vodom), unutrašnji bazen, akva park sa 6 tobogana, sale za konferencije, WiFi internet na teritoriji hotela (besplatno), sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, teniski teren, teretana, pikado, dnevne i večernje animacije, dečiji bazen, 2 dečija vodena tobogana, dečije igralište, dečiji klub “Kujo” za uzrast 1-17 godina, dečiji meni u restoranu, dečija diskoteka, bioskop. Plaćaju se: masaže i tretmani u SPA centru, pilates, usluge frizerskog salona, motorni sportovi na vodi, časovi tenisa, plivanja, ronjenja, plesa i jedrenja, iznajmljivanje helikoptera ili jahte, usluge pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje, usluge dadilje i doktora.

Način služenja obroka:
A la carte all inclusive

Kontakt:
www.lujohotel.com
Tel: +90 252 311 5555

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete