Call Centar 011 - 41 41 411

AQUAWORLD RESORT    4*

BUDIMPESTA / BUDIMPESTA / MAĐARSKA

Lokacija:
Hotel se nalazi u severnom delu Budimpešte, u zelenoj zoni, na svega 10ak minuta vožnje od centra grada. Besplatan hotelski shuttle bus saobraća 4x dnevno izmedju hotela i centra grada do Trga Heroja, po unapred utvrdjenom rasporedu.

Hotelski sadržaji:
Gostima su na raspolaganju: restoran Dunav, restoran Colorado, lobby bar & caffe, oriental fit bar, gaming bar (namenjen deci uzrasta od 8 do 14 godina, opremljen stonim fudbalom, X-box-om, bilijarom, minidisko vikendom), za najmlađe posetioce tu je Bongo dečiji klub, spoljašnji teniski teren, konferencijski centar, parking sa preko 1000 mesta. Hotel poseduje jedan od najvećih tematskih vodenih parkova u Evropi, direktno je povezan sa hotelom i nudi nezaboravnu zabavu tokom cele godine. Park je pokriven velikom staklenom kupolom. Posetioci mogu uživati u prelepom zamku iz koga se prostire izvanredan pogled na ceo zabavni park. Nezaboravan adrenalinski doživljaj ovog velikog zabavnog kompleksa upotpunjuju veliki broj unutrašnjih i spoljašnjih bazena (bazeni sa talasima, bazen za surfovanje, dečiji bazeni, mandala relaksacioni bazen sa temperaturom vode 32-34°C...), kao i 11 velikih vodenih tobogana. Unutrašnji bazen je povezan sa spoljašnjim bazenom koji se greje i radi tokom cele godine. Oriental Spa Wellness i fitness centar se nalazi na 3 nivoa, nudi komad raja za one koji žele da zaborave svakodnevnu rutinu dok obnavljaju svoju unutrašnju harmoniju, osećaj blagostanja i fizičku snagu. Oriental Spa centar nudi širok izbor tretmana za one koje žele da se opuste u orijentalnoj atmsferi, kao i 2 skvoš terena, soba za aerobik, salon lepote sa širokim asortimanom tretmana lica… Dok za ljubitelje opuštanja preporučujemo Saunaworld. U ponudi Saunaworlda mogu se naći razne saune i termalna kupatila (parno kupatilo, finska sauna, biosauna, aromasauna…).

Sobe:
Ovaj jedinstveni hotel ima 309 soba. Apartmani i sobe su komforne sa toplim tonovima i modernim dizajnom. U glavnoj zgradi se nalazi 261 soba, uključujući 28 junior suite i 8 suite soba. Apartmani su sa hotelom povezani podzemnim prolazom i ima ih ukupno 48 sa dve ili tri spavaće sobe. Sve sobe i apartmani poseduju: klimu, LCD SAT TV, radio, telefon, mini bar, besplatan Wi-Fi internet, sef, fen za kosu, kupatilo, bademantil.Superior soba je iste povrsine kao standard, ima pogled na brdo Buda i u cenu ukljucenu podzemnu garazu, kafu, caj i papuce. Neke sobe imaju u dodatne ležajeve.

Usluga:
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).

Kontakt: www.aquaworldresort.hu
 
   Usluge uz doplatu:
  1. RONJENJE
  2. SALON ZA MASAŽU
   Besplatne usluge
  1. KLIMA
  2. ĐAKUZI
  3. PARKING
  4. FITNESS CENTAR
  5. DEČIJI KLUB
  6. SAUNA

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete