Call Centar 011 - 41 41 411

CEPHALONIA PALACE HOTEL    4*

KEFALONIJA / KEFALONIJA / GRČKA

Lokacija:
Hotel je lociran na južnoj obali poluostrva Paliki u regiji Xi, na 6 km udaljenosti od turističkog mesta Liksuri, odakle saobraća redovna linija trajekta koji za 20 minuta vožnje stiže do Argostolija, glavnog grada na ostrvu. Hotelski kompleks se sastoji od nekoliko zgrada. Tokom visoke sezone, postoje lokalne autobuske linije koje saobraćaju do Liksurija. Međunarodni aerodrom udaljen je 40 km od hotela.

Plaža:
Hotel je udaljen 100 m od čuvene plaže sa crvenim peskom, Xi. Ležaljke i suncobrani se na plaži plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, a-la-carte restoran na plaži, bar, bar pored bazena, spoljašnji bazen sa ležaljkama i suncobranima, bazen za decu, dečije igralište, teniski teren (uz doplatu), bilijar, stoni tenis. Peškiri za plažu ili bazen se mogu dobiti uz depozit.

Sobe:
Hotel raspolaže sa standardnim i porodičnim sobama. Standardne sobe opremljene su francuskim ili sa dva odvojena ležaja, namenjene su za smeštaj 2-3 osobe (treći ležaj je pomoćni). Porodične sobe sa pogledom na baštu, nalaze se u prizemlju – francuski krevet ili dva odvojena ležaja i kreveti na sprat za decu. Gostima su na raspolaganju: kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, TV, frižider, Wi-Fi internet (besplatno), sef. Sve sobe imaju balkon ili terasu.

Usluga:
Polupansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje, uz mogućnost doplate za all inclusive.

Kontakt:
http://cephaloniapalace.com.gr/

Napomena:
Prirodna lepota i topla atmosfera će zadovoljiti sve aspekte porodičnog odmora. Prednost hotela je lokacija blizu Xi zlatne peščane plaže, koja pored toga što ima plavu zastavicu, smatra se posebnom zbog retkog crvenog peska.
 

   Usluge uz doplatu:
  1. PRODAVNICA
   Besplatne usluge
  1. DEČIJI BAZEN
  2. TENISKI TERENI

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete