Call Centar 011 - 41 41 411

ARMADA BLUE BAY    4*

DUBAI / DUBAI / UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATILokacija:
Hotel se nalazi  u jednom  od spektakularnih Armada tornjeva, u srcu Jumeirah Lake towers dela grada, pored Jumeirah jezera , nasuprot Emirates Hills -a, The Palm Jumeirah i Dubai Marine, a u blizini poslovnog dela grada. Dubai International aerodrom je  39 km udaljen, do grada je potrebno 15 min vožnje, a 5 minuta do Jumeirah plaže i Dubai Marine.

Plaža: 
Na  5 minuta udaljenosti, je  poznata gradska plaža Jumeirah Beach.

Hotelski sadržaj:

U okviru hotela gostima su na raspolaganju recepcija, Barcode lounge, bar i noćni klub, internacionalni restoran, grčki restoran, konferencijska sala, spoljašnji bazen, teretana, salon lepote, spa centar, cigar lounge, snack bar na terasi, wellness centar, WiFi(besplatan u javnim delovima).

Sobe:

Hotel ima 78 prostranih soba, od toga 50 dvokrevetnih, 14 junior suitova, 6 senior suita. Dvokrevetne sobe su moderno opremljene, studiji u svom sklopu imaju i manji dnevni boravak, a junior suitovi imaju odvojenu spavaću od dnevne sobe.
Sve sobe sadrže kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen za sušenje kose, klima uređaj, telefon, sef (posebno se plaća), mini-bar, LCD TV sa satelitskim programom, aparat za kafu i čaj., Wifi(uz doplatu)

Usluga:
Noćenje sa doručkom, služi se po principu švedskog stola.

Kontakt:

http://www.bluebayresorts.com/en/hotel-armada-bluebay.html

Napomena:

Hotel je tako koncipiran da izlazi u susret svim tipovima gostiju, bez obzira da li posećuju Dubai poslovno ili turistički. Posebna preporuka agenicije za sve tipove gostiju. Za goste hotela je obezbeden besplatan šatl bas koji vozi do plaže(jednom u toku dana), kao i besplatan šatl bus do Marina mall šoping centra.

 

      Usluge uz doplatu:
    1. USLUGA PRANJA VEŠA
      Besplatne usluge
    1. FITNESS CENTAR

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete