Call Centar 011 - 41 41 411

DUKES HOTEL    5*

DUBAI / DUBAI / UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI

Lokacija:
Hotel se nalazi na poluostrvu Palm Jumeirah , na udaljenosti oko 27 km od aerodroma u Dubaiu. Od poznatog tržnog centra Mall of the Emirates je udaljen svega 10 minuta vožnje. Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži koja ima plažni bar.

Hotelski sadržaj: 
Od hotelskih sadržaja gostima su na raspolaganju: recepcija, barovi “Dukes bar” poznat po vrhunskim koktelima, The Champagne & Tea Lounge, Cigar & Whisky Lounge, restorani The Great British restaurant, West 14th i Indijski restoran Khyber, koji se nalazi na petnaestom spratu hotela, sa velelepnim pogledom na Dubai Marinu. Spoljašnji bazen, lenja reka i unutrašnji bazen koji se nalazi u sklopu SPA centra. U sklopu hotela nalazi se i frizerski salon Tini & Guy, potpuno opremljena teretana na četrenaestom spratu hotela sa pogledom na Dubai Marinu. Parking, igralište, dečiji klub Dukesy kids Club, usluge hemijskog čišćenja, konferencijska sala, suvenirnica.

Sobe:
Raspolaže sa  279 luksuzno opremljenim sobama, kao i sa 287 studia  i jednosobnih apartmana. Sve sobe su  klimatizovane , opremljene sa kupatilim, LCD TV, aparat za pripremanje kafe/ čaja, garderoberom, sefom. Svaka soba ima besplatan WI-FI internet. Dukes sobe ( 27-34 m²) namenjene za maksimalno dve osobe, kao i Superior sobe ( 32-45 m²). Dukes Premier sobe (38 m²), namenjene sa dve osobe i dete. Junior Suite King ( 56 m²) namenjen za maksimalno četri osobe. Sve sobe su sa pogledom na grad ili delimičnim pogledom na more, osim  Dukes Deluxe suite (61-69 m²), koji su namenjene za dve odrasle osobe i dvoje dece, i direktnim pogledom na more, kao i pogledom na Dubai Marinu.

Usluga:
Noćenje sa doručkom, služi se na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:

https://www.dukesdubai.com/


Napomena:
Preporuka za sve tipove gostiju, kako za parove tako i za porodice sa decom prvenstveno zbog svojih sadržaja, vrhunskog kvaliteta usluge, izuzetne lokacije i prepoznatljivog kvaliteta.
 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete