Call Centar 011 - 41 41 411

HILTON GARDEN INN MALL OF THE EMIRATES    4*

DUBAI / DUBAI / UJEDINJENI ARAPSKI EMIRATI

Lokacija:

Hotel se nalazi na udaljenosti od 22 km od aerodroma. Od centra grada hotel je udaljen 15 min hoda. Na samo 200 m od hotela nalazi se najpoznatiji tržni centar Emirates. Metro stanica je nekoliko minuta hoda od hotela (600m). U blizni hotela je i tržni centar Dubai Marina (7km); opera Dubai (12km); šetalište Vok u kompleksu JBR (8 km).

Plaža:

Plaža je udaljena od hotela 7,5km. 

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi non-stop, restoran koji je otvoren za doručak, ručak i večeru, otvoren bazen za odrasle i decu, bar koji je otvoren 24h, fitnes centar, mini market u hotelu, menjačnica, bankomat, lift, wi-fi internet dostupan u svim objektima hotela besplatno, besplatan privatni parking, suvenirnica, biznis centar, prostor za pušače, sobe za nepušače.

Sobe:

Hotel raspolaže sa sobama i apartmanima koji su elegantno i moderno opremljeni. Twin rooms (29 m2); Family rooms (57m2), dve odvojene sobe vratima, sa dva kupatila; King rooms i Queen rooms (29m2). Kraljevski apartman, sastoji se iz jedne spavaće sobe ( 56m2); Porodični apartman (85m2), sastoji je od jedne spavaće sobe i dnevne sobe, ima dva odvojena kupatila. Sve sobe poseduju kupatilo (kada/tuš); SAT TV, klima uređaj, mini bar, apparat za kafu/čaj, fen za kosu, telefon, radni sto.

Usluga:

Noćenje sa doručkom, na bazi švedskog stola.

Kontakt:

hiltongardeninn3.hilton.com

 

Napomena:

Hotel je smešten na odličnoj lokaciji, odličan izbor za svakog putnika koji voli šoping i razgledanje znamenitosti. Hotel je ocenjen kao jedan od najisplativijih u Dubaiju. Preporučije se svakome ko želi da se nakon aktivnog dana od šopinga i razgledanja najlepših znamenitosti kvalitetno odmori u  liksuznom i komfornom ambijentu.

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete