Call Centar 011 - 41 41 411

DELPHI BEACH    4*

GALAXIDI / GALAXIDI / GRČKA

Lokacija:
Hotel Delphi Beach nalazi se na plaži Tolofonos,2 km od mesta Eratini koje je poznato ribarsko mesto  regije.Najveći grad regije Nafpaktos je udaljen oko 35 km,a poznato mesto Galaxidi udaljeno je ok 20 km od hotela.Arheološki lokalitet Delfi,nalazi se na oko 50 km udaljenosti od hotela,dok je Atina udaljena 220 km.

Plaža:

Pozicioniran je na peščano-šljunkovitoj laži.Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za naše goste.

Hotelski sadržaj:
U okviru hotela su parking, bazen, sala za konferenciju sa thehničkom opremom ( do 150 mesta),TV-sala i par prodavnica( nakit, suveniri , mini-market )dečije igralištei teretana.Tu su i glavni hotelski bar ,snek bar i glavni hotelski restoran.U okviru hotelskog kompleksa postoje i tereni za košarku,tenis i odbojku na plaži.U celom hotelu postoji bežični internet Wi-Fi koji je besplatan za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 177 soba.Sve sobe su opremljene klima uređajem (grejanje/hlađenje), SAT TV, TV sa ravnim ekranom, frižiderom, telefonom, Wi-Fi - internetom ili kablovskim internetom.U svim sobama su kada i tuš sa masažerima, fen, sef, balkon/terasa.  Sobe su sa  pogledom na planinu i  na more. Superior sobe su površine oko 24 m2. Sadrže jedan francuski krevet ili dva singl kreveta I pomoćni ležaj.Namenjen su za smeštaj 2-3 osobe.Superior porodične sobe su površine oko 26 m2 .Sadrže francuski ili dva singl ležaja i krevete na  sprat.
Usluga :
All inclusive,doručak,ručak,večera i snek na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.delphibeach.gr

Napomena:
Predivno prirodno okruženje, zelene planine, duga peščana plaza. Udobne sobe, restorani, barovi, konferencijske usluge, prodavnice, internet, dečije igralište,bazeni i sportovi. Idealan izbor za udoban porodični odmor.
 

Cene i rezervacije:

PAKET ARANŽMAN (avion+hotel)
SAMO HOTEL
Krstarenje

Polazak

Država

Noći

BROJ LETA

Sobe

Soba1
Odrasle osobe
Dete